Последно

Мегз от Къртицата също защити Александра от Петканов: Той влезе с танцова стъпка в заведението, ухилен до уши…

Мегз защити Алекс

Вчера hotarena се натъкна на интересен пост от страна на топ дизайнерката Мегз. Красавицата, която всяка седмица успява да заформи поне един скандал около себе си, винаги избягва да коментира случващото се в живота си. Този път, обаче, Каканашева отново успя да ни шокира и рискува да си навлече гнева на цяла България като защити разпънатата на кръст Александра. 

Това е целия пост на Каканашева:


Днес и аз ще изказвам социална позиция по тема номер едно на последните 2 дни – за Александра (разочаровалата всички моделка и курва за 1 евро) и Дани (лудият репортер, който, иначе, всички обичаме и сега сме съпричастни с него) и за разрушената им любов с 25К лайка ( като човек, който доста активно следи followers/like потоците в социалните мрежи, заради собствените си начинания – това си е направо от рекордите за БГ, непромотирана публикация).

В събота вечерта вечерях с приятелка в столично заведение. С танцова стъпка (не се шегувам – изигра танц от няколко секунди преди да седне на масата) и както обикновено ухилен до ушите, влезе Дани. Не беше пиян, той си е такъв – ексцентричен и смеещ се. Приятелите му седяха точно до нас и той седна там. Понеже той се смее шумно и понеже масите във въпросното заведение са толкова забити една в друга, нямаше как разговорът им да не стане достояние на близките няколко маси. Тогава публикацията му не съществуваше, а вчера, когато се запознах с нея, случая ми се оцвети.

Та Дани , смеещ се изключително много (навярно се опитваше да изглежда над нещата момчето. В крайна сметка никой не очаква да ревне на масата) най-вероятно разказваше своята историята на приятелите си. За разлика от обоняниетo, зрението и слуха ми, имам чувството, са свръх развити и чух подробности, които не са важни защото са си лични. Силно впечатление, обаче, ми направиха думите

„ Не мога да се събера с нея сега ,когато толкова много хора знаят и съм публично унижен. Всеки знае, егото ми е сринато, аз по-добре да се самоубия… „ .

И после последва пак хилене и епитети. Много ми се заби в главата понеже и аз често говоря с такива крайни изказвания като .. или този сезон ще влезем в еди коя си верига , или по – добре да се самоубия”.

Вчера отвсякъде буквално бяхме облъчвани от какви ли не статии, публикации и коментари по темата. Обикновено негативни за Александра. Чух дори колеги да казват, че не биха я наели да снима за тях – никога. Те бизнесите у нас са все непорочни. Най-интересното е, че постът остава привкус, че тя е платено момиче (нали за малко повечко от 1 евро). Не, че държа да имам компетентно мнение, но според мен, ако някой ти е плащал за секс, не ти пише в 2 през нощта за изчезнали чувства. В 2 през нощта за чувства пишеш, когато вече си се предал в искането си към някого и всичко ти е писнало , поне аз. Момичето, най-вероятно, е имало паралелна връзка. Разбира се, това, че не си платена не те оправдава да лъжеш и водиш двойствен живот. Тук няма какво да се коментира, несправедливо е спрямо другия в тази връзка.

Но от вчера си мисля за изневерите и тия 25К харесали публикацията хора всички ли са винаги толкова наясно с чувствата и любовните си отношения, че никога не са се оплитали. Аз съм се оплитала, не аз да изневерявам, защото не се страхувам да казвам край, ако се усетя изстинала, но да хлътна до уши в човек, който в момента е обвързан. И да съм оная втората, докато първата връзка приключи. Ами ако и на Алекс и е трябвало малко време, за да подреди живота си? Ако се е страхувала да излезе от едната връзка преди да влезе в друга и да е сигурна ( обзалагам се на компанията си това е вярно за 80% от хората които преминават от 1 връзка към друга).

Аз от друго освен разни дрехи не разбирам, ама все си мисля – Защо собствените ни залитания, онези, които трием от телефона си или заради които отиваме в дадено заведение, никога не са чак толкова грешни и неморални, а чуждите заслужават осъдителен лайк и споделяне? И друго много ме човърка – щеше ли Дани да вземе пък да и прости, както ние глупавите жени понякога прощаваме на мъжете, които са ни излъгали, ако не беше „публично унижен”?

П.С . В самолетите има клечки за зъби. Пусто, че хората не чистят докато е време..”

Be the first to comment on "Мегз от Къртицата също защити Александра от Петканов: Той влезе с танцова стъпка в заведението, ухилен до уши…"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*