Последно

Между 15 и 29 ноември идва края на света!?

Появиха се нови слухове за края на света. Според тях между 15 и 29 ноември Земята ще потъне в мрак. Новината хвърли в ужас голяма част от населението на планетата ни или поне тези, които вярват на слуховете в интернет.

Твърди се, че зловещата прогноза е дело на шефът на американската космическа агенция Чарлс Болден, но от НАСА категорично отрекоха да е публикувана подобна информация.

Ако прочетете информацията в интернет, може да научите шокиращи подробности. Специфичният език доказва, че автор на текста е професионален астроном.

„Причината за тъмнината на планетата ни е астрономически феномен между Венера и Юпитер“, пише в съобщението. „

Двете планети ще си взаимодействат, като на небето те ще се виждат почти една до друга, с разлика само от 1 градус. Това ще доведе до засилване отразената светлина на Венера и тя ще надвиши 10 пъти излъчването на Юпитер“, се твърди в прогнозата на неизвестния астроном

„Газовете на Юпитер ще се нагреят, ще бъдат изхвърлени огромни количества водород в космоса и когато той достигне Слънцето, ще последва взрив. Като краен резултат от всичко цветът на звездата ще се промени и за 2 седмици ще изглежда синкав“, завършва съобщението.

Истина или лъжа, ще видим с очите си съвсем скоро, пише fakti.bg

loading...

Be the first to comment on "Между 15 и 29 ноември идва края на света!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*