Последно

Милионер подарява напълно обзаведен апартамент за 300 бона! ВСЕКИ може да го вземе! ВИЖТЕ КАК!

Спечели обзаведен апартамент
Мъж, който дълги години спял по пейките в парковете, дава апартамент за без пари на „който късметлия успее да си го спечели”. Милионерът Марко Робинсън, на 48 г., предлага напълно обзаведено жилище на стойност 120 хиляди паунда. То е свободно от ипотека и е подходящо както за сам човек, така и за семейство. Състои се от три спални.

Марко е собственик на 150 имота из цял свят, включително и въпросното жилище в Престън, Ланкашир. Победителят ще бъде избран от него и екип на документалка на Канал 4, пише novini.london. Изборът ще продължи шест седмици.

„Хората, които могат да го вземат, ще са хора, нуждаещ и се от убежище и спасение. „, казва той. „Трябва да бъдат в отчаяна нужда”, допълва богаташът.  „Сигурен съм, че който вземе този апартамент, ще преобърне живота си”, заявява Марко.

Всеки, който преценява, че може да кандидатства, може да го направи на apply@myfreeproperty.com, да посети  www.myfreeproperty.com или Фейсбук страницата. @ThePropertyProgramme.

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Милионер подарява напълно обзаведен апартамент за 300 бона! ВСЕКИ може да го вземе! ВИЖТЕ КАК!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*