Последно

Мъж получи анонимно писмо и като го прочете, уби жена си и себе си

65-годишният Ричард Питкин, баща на 4 деца, отне своя живот и този на 58-годишната си съпруга Сара след като получи анонимно писмо, разкриващо, че тя му изневерява. Това бе съобщено по време на вчерашно заседание на съда в английския град Ипсуич, съобщава „Мирър“.

Фаталната бележка била пусната под входната врата на семейната им къща.

В нея пишело, че Сара, която била женена от 37 години за Ричард, имала извънбрачна връзка с мъж, с който се запознала преди няколко месеца.

След като истината излязла наяве, двамата се разделили и Сара отишла да живее при майка си. Но в деня на убийството тя се върнала при Ричард, за да обсъдят някои финансови въпроси. Техният 20-годишен син Томи малко по-късно намерил бележка, залепена за вратата на спалнята на родителите му, на която пишело: „Моля, не влизай. Извикай полиция и им кажи, че съжалявам, че трябва да се занимават с подобно нещо“.

Служителите на реда открили безжизнените тела на двамата съпрузи. Смъртта на Сара била причинена от няколко удара с нож в областта на врата, а Ричард се бил обесил.

Къщата, където са открити мъртвите тела на Ричард и Сара Според информацията и разказите на познати, от известно време отношенията на двамата започнали да се разпадат и те започнали да се отчуждават един от друг. Сара започнала да има приятели извън техния приятелски кръг, което явно довело до любовната връзка и трагедията.

Източник: За жената

Be the first to comment on "Мъж получи анонимно писмо и като го прочете, уби жена си и себе си"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*