Последно

Мъж хвана жена си да прави с*кс с най-добрия му приятел в банята! Това, което направи обаче, ще ви… СНИМКИ

На полицаите в районно управление в Москва им се наложило да разследват перипетиите на любовен триъгълник след като при тях се оказали съпружеска двойка и приятел на семейството, съобщава life.ru

31-московчанка Инна Б. се била посветила на любовни утехи със своя 34-годишен любовник Дмитрий Р. във ваната на собствения си апартамент, докато през това време собствения й съпруг Сергей Б. спял в съседната стая. На изневеряващата жена обаче не й провървяло – съпругът се събудил и ги хванал в разгара на пикантната ситуация. Изплашената Инна не измислила нищо по-добро от това да се развика веднага, че любовникът я изнасилва, възползвайки се от дълбокия сън на мъжа й.

Тогава Сергей решил да се намеси в името на честта на жена си и повикал полиция.

На снимката: Инна Б.

Пристигналите полицаи завели всички участници от куриозния инцидент в полицейското управление, където се изяснило, че Инна изневерява на съпруга си с най-добрия му приятел вече от почти една година. Любовникът бил освободен веднага след като жената признала, че доброволно правила секс. Освен това, станало ясно, че Инна сама предложила на Дмитрий да си вземат заедно душ след като заспи съпругът й.

Източник: БЛИЦ

1 коментар on "Мъж хвана жена си да прави с*кс с най-добрия му приятел в банята! Това, което направи обаче, ще ви… СНИМКИ"

  1. Рускинята е трябвало да си признае, че прави секс с най-добрият приятел на мъжа си и да поиска да правят 3-ка

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*