Последно

Навръх 8-ми март: Майката на убития Ники разплака Фейсбук

Майката на починалия Ники от Враца разтърси Фейсбук

Майката на зверски убития 16-годишен младеж Ники от Враца трогна до сълзи социалната мрежа навръх осми март. Нонка Лилова описа как би прекарала празника, ако не бе сполетяна от тази трагедия.

Ето какво написа Нонка Лилова на личния си профил:

Днес щях да получа цветя от теб, сине мой – сигурна съм. Щях… но днес само ще чакам… И никога нищо няма да се промени… Аз най-тъжната майка на света ще чакам… докато съм жива… ,,Техните“ майки имат синове – синове убийци, синове чудовища, но и те няма да получат цветя. Защото никога не са дарявали цветя на тези, които са ги родили, никога не са научени да ценят празниците и да уважават майките си. Тези майки – на убийците на моето дете, СЪЩО ЩЕ ЧАКАТ ЦВЕТЯ… ЩЕ ЧАКАТ КАТО МЕН, НО СЪЩО НЯМА ДА ПОЛУЧАТ. Моето момченце съм сигурна, че щеше да ми подари целувка, прегръдка и ЦВЕТЕ! А вашите синове кога са ви подарявали цветя? Сигурна съм, че никога. Защото убийци НЕ подаряват цветя -дори на майките си! Честит ви празник, майки, родили убийци на деца! По-добре да НЕ бяхте ги раждали!!!

Припомняме ви, че 16-годишния Николай от Враца беше пребит до смърт от трима криминално проявени – Калин Димитров, Иван Каменов и Ивайло Миланов, по-известни в ъндърграунд обществото като “Скинара”, Цофъра и Акулата. Те получиха присъди между 13 и 16 години зад решетките.

Be the first to comment on "Навръх 8-ми март: Майката на убития Ники разплака Фейсбук"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*