Последно

Над 5 000 души се очакват в зала 1 на НДК за общото събрание на ЦСКА! Гриша Ганчев ще присъства!

Привърженици на ЦСКА от цялата страна идват на събраниетоНе е сигурно дали зала 1 на НДК ще може да побере всички фенове на ЦСКА, които желаят да присъстват на събранието.

Според информация на вестник “Тема спорт” зала номер 1 на НДК ще бъде препълнена от червените привърженици, които искат да разберат каква ще бъде съдбата на техният любим клуб. Припомняме ви, че от ръководството на ЦСКА насрочиха Национално събрание на феновете на отбора, на което ще се допитат до тях за това какви стъпки да бъдат предприети за спасяването на червеният тим.

Привърженици от цялата страна се канят да посетят мащабният форум, а от фракции “Офанзива” и “Анималс” планират шествие от БФС до НДК. Очаква се на събранието да присъстват собствениците на тима Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, които за първи път ще се изправят пред феновете и ще отговарят на техните въпроси.

Точка номер 1, която ще се разглежда на заседанието е сплотяване на червената общност. В момента има “негласно” разединение между привържениците, които искат обединение с Литекс и тези, които са твърдо против подобни стъпки. Точка 2 ще бъде обсъждането на бъдещето на клуба. Сектор Г ще излъчи свой представител, който да изрази позицията на фенклубовете. Все още не е ясно дали останалата част от привържениците ще могат да излъчат свой човек, който да говори от тяхно име и да изложи вижданията им.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*