Последно

Най-великият боксьор на XXI век влиза във ВИП Брадър 2016!

Майк Тайсън влиза във ВИП Брадър

Боксовата звезда Майк Тайсън е ангажиран за участието си във “ВИП Брадър” заради Анита Мейзер. Находчивите продуценти са му предложили колосален хонорар, като са залагали на факта, че се познава със скандалната силиконка, пише столичен всекидневник.Те са очаквали да заформят интрига между двамата, тъй като страховития борец отдавна има мераци да вкара Мейзер в леглото си. Това разкри самата тя през 2008 година, като заяви публично, че той ѝ предлагал по 10 бона за всяка вечер, прекарана с него.

Двамата се срещнали на парти на “Плейбой”, когато Анита се изживявала като ресторантьор в САЩ. Мейзер също е получила официално предложение за къщата преди драмата на 15 август, когато бе арестувана за смъртта на съпруга си Николай Димов.

“Искам да вляза в къщата на “ВИП Брадър”, за да кажа истината за смъртта на мъжа ми Ники. Направиха ме на маймуна, но аз все още имам сили да се боря. Така обществото ще чуе и мен!” Това заяви от ареста обвинената за смъртта на съпруга си силиконка Анита Мейзер чрез адвоката си. Тя също потвърди, че е водила преговори с продуцентите преди ареста.

Близки до предаването пък разкриха, че единствено чакането на експертизите по делото бави присъединяването на Анита към виповете, сред които ще е и Майк Тайсън.

“Да познават се доста добре. Виждал съм техни снимки заедно”, разкри адвокатът на силиконката Олег Атанасов и потвърди, че клиентката му не е загубила желанието си да стане част от шоуто.

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Най-великият боксьор на XXI век влиза във ВИП Брадър 2016!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*