Последно

Най-добрите пози за орална любов! ВИЖТЕ ГИ!

Най-добрите пози за орална

За мъжете няма такова определение като лоша свирка, но все пак всеки от тях уважава много перфектните изпълнения на духовата секция!

Включи се и ти като използваш тези 4 убийствени пози за орален секс като форплей и забрави всякакви притесняния!

Номер едно

 Катерачът

Седни на ръба на леглото и се излегни назад, с крака отпуснати над ръба. Когато той коленичи между краката ти, главата му ще бъде под ъгъл към вагината ти, с директен достъп до клитора. В тази поза ръцете му са свободни да пипа зърната ти за двойно удоволствие.

Номер две

Оралното кученце

Тази поза не само че ти дава пълен контрол на ъгъла и натиска, но е и добра стъпка в посока аналните истории, ако си падаш.

Номер три

Страничната работа

Легнете настрана с лице един към друг, после се плъзни надолу, докато пенисът му се озове в лицето ти. Можеш да го наречеш свирката на мързеливата жена. Тази поза е супер за правене на свирки, ако искаш да си запазиш колената и да не ти се схване вратът. Освен това можеш да си играеш и със задния му вход.

Номер четири

 69 <3

Накарай твоя човек да легне по гръб на късата страна на дивана с глава на седалката и да си качи краката на облегалката. Коленичи над лицето му с лице към облегалката на дивана. После се наведи в поза 69. Доста е удобно, нали?

Източник: cosmopolitan.bg

Be the first to comment on "Най-добрите пози за орална любов! ВИЖТЕ ГИ!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*