img

На 28 години, с над 200 операции в опит да изглежда като супергерой /СНИМКИ/

/
/
/
2 Views

Тя е пристрастена към пластичната хирургия,  имала е над 200 процедури, за да изглежда като супергерой в реалния живот. Дори е получила отказ за по-нататъшни операции от хирурзите.

Ето как е изглеждала преди операциите

Ето как е изглеждала преди операциите

28-годишната Пикси Фокс от Северна Каролина се появи в известно тв шоуто, за да убеди лекарите да й присадят коса.

През последните месеци тя има фрактура на челюстта си, за да има по-малко лице, ушите й са оформени като на елф и дори са преработили влагалището ѝ.

Хирурзите Тери Дъброу и Павел Насиф преди това са отказали да работят с нея, защото вярват, че тя страда от телесна дисморфия

Телесната дисморфия представлява психическо заболяване, заради което хората са вманиачени по тялото си

Обяснявайки процедурите, които е имала при последното й посещение, Пикси казва, че е претърпяла трансплантация на мигли, използвайки косми от пубиса ѝ и е първият човек в света, който го е направил.

Световно известен пластичен хирург сподели: “Не мога да повярвам колко операции  е имала през последната година. Никога не съм виждал такова нещо в цялата ми кариера.”

Тя пътува до Сеул, Южна Корея, за опасната процедура, при която лекарите разбиха и направиха наново челюстната ѝ кост, за да преобразуват формата на лицето ѝ.

Тя каза: “Исках да направя и тази операция, за да постигна по-симетрично лице, за да заприлича на супер герой.

Челюстната хирургия ще направи лицето ми да изглежда по-малко, което ще направи очите ми да изглеждат по-големи.Пикси преди операцията на лицето

Пикси преди операцията на лицето

“Сега превръщам живота си в история, в която съм супергерой, това е фантазия, но се основава на мен като на човек”.

Пикси ще трябва да прекара следващите 12 месеца във възстановяване от последната операция.

Тя каза:

“Това беше рискована хирургия, така че хирурзите трябваше да бъдат особено внимателни с това, тъй като имаше много мускули и нерви в лицето.

По-късно тази година, Пикси ще застане начело на сериала за комикси, която се надява да се превърне в изгоден филмов франчайз.

Тя добави: “Аз няма да бъда супергерой като всички останали, ще бъда тази, която ще покаже битка в реалния свят и ще ме видите в много различни герои в бъдеще”.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *