Последно

Ненчо Балабанов с ново гадже! Заби красива спортистка от Пловдив

Ненчо Балабанов с ново гадже
Ненчо Балабанов има ново гадже. Между ангажиментите си в театъра и телевизията актьорът е намерил време да смени дамата на сърцето си и това е пловдивчанката Златка Петрова. Наскоро двамата бяха заловени от папараци, но първоначално никой не разпозна коя е красавицата от снимките, пише “Марица”.
Дамата до Ненчо е бивша пловдивска тенисистка. Отскоро Златка има нова прическа, като е сменила и цвета на косата. Доскорошната блондинка е заложила на тъмните цветове. Преди време тя имаше връзка с известен треньор по тенис, който обаче не се реши да разтури брака си и Златка остана сама. Най-вероятно пловдивчанката е станала причината за раздялата на Ненчо Балабанов и певицата Йоана Драгнева. Ненчо и Йоана се разделиха преди няколко месеца след бурна авантюра.
Двамата се залюбиха малко преди актьорът да стане хит в шоуто „Като две капки вода”. Камерите няколко пъти уловиха Йоана да стиска палци за Ненчо. Връзката между Балабанов и Драгнева обаче не оцеля дълго, припомнят светските хроникьори. Пред приятели Йоана признала, че причината да се разделят е трети човек и това най-вероятно е Златка Петрова.

Източник: novini.bg

Be the first to comment on "Ненчо Балабанов с ново гадже! Заби красива спортистка от Пловдив"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*