img

Нещо страшно се случва с Цветанка Ризова, вече не прилича на себе си (СНИМКИ)

/
/
/
36 Views

Цветанка Ризова е на ръба на анорексията, пише вестник „Ретро“. Водещата на „Лице в лице“ е отслабнала драстично и коленете ѝ вече са по-широки от бедрата ѝ. Тя не хапвала нищо по цели дни и буквално била с разстроена психика, споделят и нейни колеги. Ризова тежала около 47 кг, но това не ѝ стигало и постоянно смятала, че не е достатъчно слаба.

Причината за шокиращата ѝ мания, която е напът да я доведе до сериозно заболяване, е страхът ѝ, че вече е на възраст и не е достатъчно красива за новия си мъж, който е с няколко години по-млад от нея. Ризова била в истерия, че някоя красавица ще ѝ отмъкне любимия, заради когото се разведе с бащата на сина си. „На екрана изглежда плашещо слаба, представете си какво е на живо. Камерата винаги качва по 5 кг отгоре, а тя и там е като болна. На живо положението е още по-страшно. Често я питаме и ѝ казваме, че не е добре да е чак толкова слаба, но тя казва, че се чувства добре“, споделят нейни колеги от БТВ.

Друга голяма болка на водещата била професията на новия ѝ мъж. Веселин е лекар и в момента практикува в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на МВР, където бил заобиколен от млади сестри и лекарки. Затова Ризова го ревнувала бясно. Според запознати обаче това било напълно неоснователно, защото Веселин бил луд по водещата и друга жена не го впечатлявала. Самият той също ревнувал водещата, която не е за подценяване и била ухажвана от бизнесмени и политици. Освен това фотографите на „Ретро” видяха, че и около нея има млади и хубави момчета, нейни колеги от телевизията, които се надпреварват да ѝ помагат в работата. Един от тях дори бе засечен да ѝ паркира колата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *