Последно

Не правете тези четири грешки на първа среща

Изследванията показват, че всеки десети човек във Великобритания се притеснява много при първа среща. Една пета от анкетираните признават, че не се чувстват влюбени.

Поради тази причина Барбара Блумфийд, автор на книга за терапия за двойки с проблеми, сподели най-честите грешки, които двата пола правят на първата си среща:

1. Винаги мислите, че излизате с „перфектния”.

Хората идват при мен и ми казват :”Искам да го/я намеря”, споделя психоложката, но тя всъщност мисли, че е малко вероятно да срещнете човек, който да е идеален. Затова вероятно сте изпуснали много хора, които са добри за вас.

2. Не водите смислени разговори.

Хората, които ходят по срещи, трябва да се научат да се интересуват. Най-често тези, които остават сами, имат навика да водят монолози със себе си.

3. Не се чувствате уверени.

Не е правилен подход, да се чувствате отчаяни, че нищо няма да се получи при първата ви среща. „Облечете нещо удобно и отидете на среща”, съветва психоложката.

4. Не сте честни след първата среща.

Много от връзките се объркват, защото хората са били твърде срамежливи или притеснени да не бъдат отхвърлени и не казват истината. Изяснете връзката си, ако човекът не е за вас, не го оставяйте в неведение. Винаги можете да бъдете честни и да кажете, че между вас няма достатъчно общи неща. Да, можете да го разочаровате, но ще бъдете честни.

Be the first to comment on "Не правете тези четири грешки на първа среща"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*