Последно

Николай Бареков сравни съпругата си с Бербатов. Обеща 50 гола във вратата на Фандъкова

Бареков вижда отличен таран в лицето на Календерска"Мария Календерска ще бъде като Димитър Бербатов за ББЦ", заяви Бареков.

Лидерът на България без цензура сравни съпругата си с Димитър Бербатов. Той направи това изказване, след като стана ясно, че Мария Календерска ще участва в местните избори под номер 9. Бареков шеговито подхвърли, че тя ще вкара най-малко 50 гола във вратата на Фандъкова още в първият си сезон. Според него тя е единственият кандидат, който може да разбие монопола в столицата.

“София си има своя Бербатов. Разбрах в Европарламента номера на партията кандидата за кмет Мария Календерска – номер 9! Това е номер от изключително важно значение за всеки отбор, независимо от цвета на фланелката. Мария е единственият таран, който може да разбие монопола на ГЕРБ и Фандъкова в София. Имаме 11 състезатели в тима на ББЦ за столицата. Мария ще бъде техният капитан, лидер и отличен централен нападател. Централния нападател на Витоша Бистрица няма да успее да спаси кмета си от головете, които ще им наниже Календерска! А те ще бъдат поне 50 гола още в първия сезон!”, заяви евродепутатът.

Be the first to comment on "Николай Бареков сравни съпругата си с Бербатов. Обеща 50 гола във вратата на Фандъкова"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*