Последно

Николай Славеев – Ти си ме чекала: Чуйте това прекрасно изпълнение, което пали кръвта ни (ВИДЕО)

Да стоплим душата с това прекрасно изпълнение на родопския славей – Николай Славеев. Въпреки че оригиналът принадлежи на сръбските ни съседи и Tozovac, може да се долови близкото по душевност послание на тази красива песен.
Песните на Николай Славеев винаги носят топлота и положителни емоции. Когато пее, както и със своето сърдечно излъчване и дълбок глас, се получава невероятна атмосфера, която те грабва и те кара да се чувстваш неповторимо!

Балканските песни са лек за душата. Освобождават те от всичко нечисто и ти се приисква да си налееш една студена ракийка или греяно винце. Предлагаме ви да видим и чуем едно красиво и много сполучливо изпълнение на известната песен – Ти си ме чекала.
Нека песента да бъде специален поздрав за всички българи, гурбетчии и балканджии! Чуйте и се насладете на тази красива песен, посветена любовта и изпълнена уникално от даровития народен славей Николай Славеев!

Източник opoznaybulgaria.com

Be the first to comment on "Николай Славеев – Ти си ме чекала: Чуйте това прекрасно изпълнение, което пали кръвта ни (ВИДЕО)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*