Последно

Николета Лозанова удари в земята бившата на Петканов: В България известни стават тези, които лапат…нечий пръсти!

Лозанова нападна Алекс

Николета Лозанова също изрази своята позиция по отношение на топ скандала у нас в момента разкритията на Лудия репортер за Алекандра Богданска, видя HotArena.

Водещата на “Папараци” се изказа негативно както за Алекс, така и за масовата реакция на обществото. Тя сподели пост на друга дама, чието мнение се припокрива с нейното. В него кратко, точно и ясно е заявено, че в България, за жалост, стават известни тези, които лапат нечии пръсти.

“Бързата слава, срам за майстора”, е най-актуалната родна поговорка според НиЛо. Изразено е недоумение и възмущението от факта, че Александра Богданска най-вероятно ще извлече повече дивиденти, отколкото негативи от цялата грозна случка, която прилича на добре скалъпен пиар. Но у нас все така се получава, колкото и да е нелепо.

Алекс за нула време се превърна в най-популярната мацка у нас, а постът на бившото й гадже Петканов чупи всички рекорди за родните ширини. Николета Лозанова няма намерение да я съди, защото всеки има право на избор как да се “развива професионално”, но се чуди на народопсихологията ни, която издига в култ подобни образи, а обрича на информационно затъмнение и пълна незаинтересованост други, които наистина заслужават да се говори за тях.

Като пример е посочена родната красавица Марго Купър, която стана Top Model of the world, но българите май по ги интересува евтината порнография, която създава сеир, а не дамите, които наистина трупат успехи зад граница и то без да си лягат с богати мъже с частни самолети. Водещата се възмущава и колко краткотрайна бе славата на Златните ни момичета след успеха на олипмийските игри в сравнение с тази на Богданска, пише kliuki.ws.

Най-лошото според Николета Лозанова е, че подобни постове на популярни лица, които се разпространяват лавионообразно, имат разрушително въздействие и стават пример за подражание на много други млади момичета, които копнеят за слава. Постът завършва с надеждата следващото гадже на Лудия репортер да е по-стойностна, за да даде по-добър пример.

Източник: Хот Арена

Be the first to comment on "Николета Лозанова удари в земята бившата на Петканов: В България известни стават тези, които лапат…нечий пръсти!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*