img

НИЩО НЕ ЗНАЕМ! Вижте какво е разкрила Кети за Росен, преди да й избие семейството! Ето какво й е причинил, в последните си месеци жената е била

/
/
/
11 Views

Шокиращи подробности продължават да излизат след зверското шесторно убийство в Нови Искър.

Както BRADVA.BG съобщи, самоличността на убиеца е установена, МВР публикува снимка на Росен Ангелов, който от вчера се издирва и с хеликоптер. 56-годишния мъж е опасен и вероятно въоръжен, а властите призовават всеки, който има някаква информация за него да сигнализира на органите на реда и да стоят на разстояние от него.

Предполагаемият убиец има и тежко криминално досие. Пред 9 години той е лежал в затвора за блудство и изн*силване. Последно издирваният е работил в автосервиз. Негови познати го описват като скромен, леко затворен човек, но в никакъв случай не го определят като луд или психопат, съобщава „Телеграф“. Вероятно Росен е причината Кети в последно време да прибегне до тежки антидепресанти. Двамата са имали връзка, въпреки че Кюхова живеела на семейни начала с убития Неделчо Юнаков. Кети и Росен се срещали по спирки в Нови Искър и го качвала в колата си, като вероятно така са започнали отношенията между тях.

На 9-ти септември жената споделя цитат във Фейсбук профила си „В началото бяхме непознати … в края също„. На 26 декември, точно 5 дни преди зверското убийство, тя е публикувала друг статус, че е във фактическо съжителство с Неделчо Юнаков, който й се пада втори съпруг. Според криминални психолози тези статуси показват, че в душата на нещо се е случвало.

Криминалистите вече са събрали и пъзела от нощта на 31-и декември. Кети Николова Кюхова е била убита първа в този ден. Следобед жената излязла заедно с домашния си любимец немската овчарка Нерон на разходка. Росен искал да се видят, при което отишъл пеша до къщата на жената и я срещнал с кучето. Бившият затворник, Кети и Нерон се качили в семейния джип на жената, който беше намерен в гората. С него мъжът, жената и кучето се качили в гористата местност, известна като Ранова нива, на около 4-5 км от къщата на ужасите. Дали Росен е планирал за застреля Кети или между тях е избухнал скандал, довел до изстрелите, предстои са се изясни. Жената е застреляна в гръл, като имало контролен изстрел в главата. След това тялото е изхвърлено в района на местността Партизанките. Вчера в същия район беше открит и мобилния телефон на жената.

От мястото на екзекуцията кучето Нерон се прибрало в къщата на Кети, което ужасно разстревожило близките й. Съпругът Неделчо звъннал на сина си Георги, който работел в Курило, да се връща да търсят Кети, защото Нерон се прибрал, а нея я няма. През това време към къщата пеша вървял убиецът. Смята се, че той влязъл и започнал да стреля по хората наред. Най-много куршуми, около 10 са изпразнени в тялото на Неделчо, което според криминални психолози показва голям афект, типичен за престъпленията от ревност. Синът му Георги е убит с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети – 16-годишната Нанси е простреляна в слепоочието, а приятеля й Боби, който е трябвало да празнува с приятели в Курило, но в последния момент решил да остане с Нанси, е убит с 3-4 изстрела в главата. Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола. За момента няма данни извършителят Росен да е имал съучастник, обясняват разследващите.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *