Последно

Обява за продажба на Ауди взриви интернет: Audi 2.0 16V Баткомобил

Обява за продажба на Ауди взриви интернет

Не е тайна, че зад успешната продажба, се крие добрата реклама и добрия търговски нюх. Съвсем наскоро ви показахме как един търговец буквално шокира интернет пространството с обявата за своето Рено. Сега попаднахме на друг, който явно е последвал неговия пример и се опитва да се раздели със своя “Баткомобил”, както го нарича той.

Автомобилът е по-добър от дуета на “Фики и Азис – Блокиран”. Участвала е в клипа на Мишо Шамара фенки фенки. Още от тогава жените сами се връзват за куката за теглене и се оставят да правите с тях каквото си пожелаете. Колата ръжди и гнило няма,защото е покрита с слюнки от девстнена нимфоманка от Измир.

Окачването е съвмесна работа на Чък Норис и механика на кораба “Титаник”. Автомобила наричан още като Баткомобил е по-мощен от Форд КА и е наказвал паркираното AUDI S1 Prospeed от музея. Осветлението в колата е по силно от това в Лас Вегас.
Седалките са тапицирани от майстор шивач взел кетап от палтото на Кралица Елизабет.

Аудито попринцип пали,но ако бързате с едно натискане на копче от таблото пристигат висаджиите на Георги Илиев,които
осигуряват бутане на колата до крайната цел. В колата са се возили само високо поставени лица под ръководството на ескорт.

Колата може да ви осигури безопастна панорамна обиколка на Казакстан.Оборудването на колата включва: Пистолета на комшията Исмет,Маска за лице-(бившия клин на Лили Иванова от ученическите години),ножката на Беър Грилс и заглушител от Counter-Strike 1.6. Ако имате допълнителни въпроси за колата не звънете на Вин Дизел или Принц Уилям а на мен.

Приемам бартер единствено за: Черното Ауди от филма Транспортер част 3.

Разбира се, най-вероятно става дума за майтап, тъй като търсената цена е 30 000 евро. Ето тук може да видите оригинала на обявата

Be the first to comment on "Обява за продажба на Ауди взриви интернет: Audi 2.0 16V Баткомобил"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*