Последно

Огромен скандал на старта на ВИП Брадър! Вижте защо Жорето Кучков се отказа часове преди лайфа!

Ето защо двойникът на Ни Ло не влезе

Жорето Кучков си навлече сериозни неприятности. Той е подписал договор за влизане във “ВИП брадър”, прекарал е близо 24 часа в хотел, където са били настанени всички останали звезди, и само няколко часа преди старта на шоуто, е напуснал.От риалитито не възнамеряват да оставят действията му безнаказани. Провалът на плановете им за Жорето в Kъщата и за многото интриги и скандали, които той щеше да предизвика, имат висока цена и ще се наложи на двойникът на НиЛо да я плати. Ето какво написаха от шоуто по повод бягството му от поетите задължения (без редакторска намеса).

„Становище за Жорето Кучков:

За 10 годишната си история Биг Брадър не си е позволил да излъже или да подведе зрителите си. За 10 годишната си история Биг Брадър винаги се е старал да даде предварително най – апетитното за зрителя. Биг Брадър, както вече каза – няма подвеждаща информация за никого от участниците, споделил предварително преди старта. Биг Брадър обаче очакваше един доста провокативен участник. Биг Брадър вече имаше договорни отношения при споделянето, че именно Жорето Кучков влиза в Биг Брадър. Вероятно обаче той реши да “скъса” договора си с Биг Брадър, точно няколко часа преди влизането си в къщата, поради лични причини. Дали обаче зрителите и коментарите са повлияли на участника да не прекрачи прага и да прекрати участието си? Можем само да гадаем. Участника ще понесе последствията си от разтрогването на договора, както и неустойките му, но Биг Брадър е изключително обиден от факта, че участника Жорето Кучков буквално часове преди началото не пожела да влезе в къщата и напусна хотелската стая в която звездите бяха изолирани от външният свят 24 часа преди влизането си.

Биг Брадър и целия му екип поднасят извиненията си към зрителите.”

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Огромен скандал на старта на ВИП Брадър! Вижте защо Жорето Кучков се отказа часове преди лайфа!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*