img

Отложиха старта на “А” Окръжна заради ЦСКА! Възможно е армейците да бъдат изхвърлени от В група!

/
/
/
29 Views

Това е истинската причина, поради която от зоналният съвет взеха решение да отложат старта на областната група с една седмица, а не както беше обявено, че кръга се отлага заради некачествените условия, които предлагат част от стадионите. Не е тайна за никого, че спортните съоръжения, на които играят голяма част от отборите не разполагат дори с елементарни условия за провеждането на нормална футболна среща.

Ако до средата на другата седмица ЦСКА да започне да изплаща дълговете си, ще бъде изхвърлен в най-ниското ниво на футбола. Наш източник разбра, че миналата сряда БФС за пореден път е отказало да регистрира новият ФК ЦСКА, който трябва да придобие близо 90 % от собствеността на настоящият клуб, след което чрез процедурни хватки да бъдат елиминирани част от задълженията натрупани през годините.

До момента Гриша Ганчев не е изплатил дори един лев от 32-та милиона, които дължи клуба, алармира водещо онлайн спортно издание. Ловешкият бизнесмен е заявил в прав текст пред БФС, че няма намерение да изплаща старите задължения и ако от футболната централа не направят компромис, той ще се оттегли окончателно от клуба.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *