Последно

ПАЗЕТЕ СЕ! Измамници заляха фейсбук с нова схема! Раздават фалшиви ваучери за големи търговски вериги!

В търговската верига „СВА“ започнаха свое разследване за фалшивия талон за безплатен ваучер за 150 лева, който заля фейсбук. Това разкриха от маркетинговия отдел на дружеството, цитирани от Petel.bg.
Спамът приканва към попълване на анкета от няколко въпроса и към споделяне на публикацията в социалната мрежа, както и за изпращане на лично съобщение до 20 приятели.
„Искаме да предупредим нашите клиенти, че дори и да отидат с подобен ваучер, в който и да е наш магазин, няма да могат да се възползват от него. Колегите, които поддържат фейсбук страницата ни, вече започнаха разследване, за да стигнат до първоизточника на тази фалшива информация. Според тях обаче ще е много трудно да се разбере кой е причинил това неудобство на всички наши клиенти. Ясно е, че подвеждащата информация е дело на недоброжелател, но нямаме идея засега кой е той“, допълниха от маркетинговия отдел. „Съжаляваме, че всичките ни клиенти, приятели и последователи получиха такава информация на своя месинджър, а при отварянето на публикацията, тя се препраща към всички техни други приятели.
Ако видите подобна публикация, моля не я споделяйте, харесвате или отваряте! “СВА” няма нищо общо с нея, това е спам и някой злоупотребява с името ни! Извиняваме се за причиненото неудобство“, казаха още от “СВА”.
Подробна информация за случая “СВА” публикува на своята официална фейсбук страница www.facebook.com/ SupermarketCBA.

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "ПАЗЕТЕ СЕ! Измамници заляха фейсбук с нова схема! Раздават фалшиви ваучери за големи търговски вериги!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*