Последно

Пий бира при простуда!

Толкова сме писали за пенливата течност, че няма как да не си разбрал: тя е безценна и трябва да я пиеш в огромни количества всеки ден! Оказва се обаче, че е и здравословна! Да, бирата не съдържа много протеини, но съдържанието на минерали в нея е значително, което я прави идеална напитка при простуда и грип.

В допълнение пенливата напитка е богата на витамините В1, В2 и РР. Също така тя е нискокалорична, тъй като се прави само от хмел, мая, вода и малц, който е богат на въглехидрати, ензими и минерали. Хмелът има обезболяващо действие и може да служи като дезинфектант с успокояващ ефект.

Редовната консумация на бира намалява риска от рак. Чаша бира на празен стомах предпазва от гастрит, активира производството на стомашен сок и регулира изпотяването.

Студената бира помага за премахването на бръчките, факт, който много малко хора знаят. Пивото е полезно и за косата, като премахва пърхота. Също така подмладява клетките и ускорява метаболизма, така че ако пиеш по една-две на ден, може и да стимулират отслабването ти.

Be the first to comment on "Пий бира при простуда!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*