Последно

Плеймейтка развежда Коцето!?

Плеймейтката Жанет Нейчева твърди, че има вземане-даване с Константин и била интимна с певеца. 19-годишната гърла е запалена по тялото и творчеството на фолк изпълнителя и не пропуска да е на първия ред на всяка негова изява не само в София.

“Хайде сега любовница ли съм на Константин или не съм? Още нещо да ви интересува за живота ми, че така навлизате в него? Явно моят живот е по-интересен от вашия”, написа плеймейтката в мрежата след като историята й доби гласност. Познати на Жанет обаче разкира, че тя наиситна се е опитала да стане любима на Константин, който е женен за Надя и има две деца от нея. Твърди се, че плеймейтката искала да се наложи в светските среди и най-вероятно сама е разпространила мълвата, че мачка чаршафите с певеца, който наското бе в “Биг Брадър” и също стана обект на женски чувства от страна на Зорница Линдарева.

На въпрос дали наистина е любовница плейметйката отговаря: “Може и да съм спала”. После се застрахова: “Коцето много ми харесва и винаги ще ми харесва, но това не означава, че като съм на всяко негово участие, имам нещо с него”. Коцето потвърди, че познава Жанет от изявите си, на които тя често е на първия ред, но отношенията им стигат дотам и нищо повече, пише в. “Телеграф”

loading...

Be the first to comment on "Плеймейтка развежда Коцето!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*