Последно

Погнусен зъболекар сподели тази снимка, но знаете ли от какво е причинена!? Стотици хиляди хора са заплашени…

Ужасеният зъболекар Хауърд Фаран публикува тази снимка на негов пациент в социалните мрежи, и в момента тя е споделяна от стотици хиляди хора. BRADVA.BG разкрива на своите читатели какво може да ви докара до това плачевно състояние!

Това, което виждаме на ужасяващата снимка се наръча перфорирано небце, се получава в резултат на употребата на кокаин.

Скъпият наркотик е пагубен за целия ни организъм, но най-грозните му странични ефекти се проявяват в областта на устната кухина и носа. Даже и умерена употреба буквално разяжда крехките тъкани и лигавици и води до този покъртителен резултат.

Тези, които употребяват кокаин знаят, че понякога носът им кърви и носоглътката изтръпва, но това е само първата крачка по пътя, който води до този плачевен резултат. Човешкият организъм развива толерантност, и на употребяващия му трябва все повече от белия прашец, за да постигне желания ефект на еуфория.

България е буквално залята от коварния наркотик, който се пробутва на младежите като символ на успех и статус. Използват го и много известни Българи, на които младите подражават, а в модерните музикални хитове дрогата е буквално възхвалявана. В тоалетните на луксозните заведения в София често могат да бъдат забелязани остатъци от „бели магистрали“.

Погледнете тази снимка! Струва ли си това да сте вие, заради мимолетното чувство на фалшива еуфория!? Просто кажете не! /BRAVA.BG

loading...

Be the first to comment on "Погнусен зъболекар сподели тази снимка, но знаете ли от какво е причинена!? Стотици хиляди хора са заплашени…"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*