Последно

Помните ли Мариса от “Кварталът на богатите”!? Няма да повярвате как изглежда днес и каква тежка съдба я сполетя

Вижте как изглежда Миша Бартън

Актрисата Миша Бартън бе сполетяна от съдбата на героинята си Мариса. Звездата от „Кварталът на богатите“ е въдворена в център за душевноболни, след като се наложи полиция да я сваля от оградата на двора на дома си, докато крещи полуоблечена.

Звездата на тийн сериала „Ориндж Каунти“ е била забелязана от съседи докато виси от оградата в двора, облечена само по риза. Видимо неадекватна актрисата скачала и крещяла. Тя мърморела още и че е господар на света, а споменавала и Зиги Стардъст, пише американският портал ТМЗ.

В един момент актрисата се навела изцяло от оградата и казала: „О, мой боже, готово съм! Чувствам, че идва и ще откача!!!“

Съседи повикали полиция поради съмнения, от възможно предозиране с дрога. След като полицаите я свалили от градинската ограда, тя е била отведена в клиника. Според източници, Миша доброволно е решила да отиде в болница.

Това не е първи случай за актрисата, да приключи в психиатрично отделение. Миша Бартън бе настанена в болница и през 2009 година., когато е потърсила помощ заради инфекция на зъбите.

Тогава звездата насилствено е била подложена на лечение, а лекарите се опитали да установят дали Миша страда от психично разстройство, поради което се самонаранява. Тя разказала, че е била тормозена, докато е под наблюдение, защото се скарала с лекарите, които исках да й поставят инжекция, въпреки че тя панически се страхува от игли.

Не е за първи път актрисата да „атакува“ и майка си Нуала. През 2015 г. тя заведе дело срещу нея, че й е откраднала пари. А миналата година умишлено спря продажбата на вилата за седем милиона долара, която двете заедно притежават.

Миша Бартън

Миша Бартън

Не е ясно колко време ще прекара актрисата в център за душевно болни, но и при тази своя криза, тя отново има проблем с майка си. Звездата крещяла, че родителката й е вещица и изчадие, както и други обидни епитети.

Източник: razkritia.com

Be the first to comment on "Помните ли Мариса от “Кварталът на богатите”!? Няма да повярвате как изглежда днес и каква тежка съдба я сполетя"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*