img

Помните ли пухкавата и сладка Прея? Е, вече няма да я познаете с 15 кг по- малко, страхотна е (снимки)

/
/
/
72 Views

На времето тя беше доста пухкавичка, но пък ужасно сладка и всички много си я харесвахме въпреки не толкова добрата форма, в която беше

Пълно преобразяване само за 90 дни – поп певицата Прея отслабна с 15 килограма за три месеца. Каква е тайната – стриктно спазване на здравословен начин на хранене и тренировки!

През лятото на миналата година Прея се впуска в предизвикателството на Биляна Йотовска и с нейна помощ успява да промени визията си драстично.

Изпълнителката е спазвала строг хранителен и тренировъчен план, изготвен специално от Йотовска. Консумирала предимно зеленчуци, вода и протеинови храни.

“Нищо тайно, нищо необичайно – просто много стриктно спазване на здравословен режим на хранене, просто се ядат правилните неща”, обясни Прея пред Bulgaria ON AIR.

Тя добави, че заедно с Йотовка са избрали срока от 90 дни, защото са пресметнали, че времето ще е достатъчно, който да е достатъчно бърз, но и отслабването да е най-натурално.

“Въглехидрати консумирах 2 дни в седмицата, през останалите пет  – менюто ми съдържаше главно зеленчуци, яйца, месо, риба, ядки и вода”, разкри още изпълнителката.

Прея разказа още, че най-много са и писнали яйцата и допълни, че понякога е трудно да готвиш предварително, да си носиш храна, но по думите ѝ след това е свикнала.

Сега с новата си визия Прея вече подготвя и първия си самостоятелен албум, а съвсем скоро се очаква да издаде и ново парче.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *