Последно

Помните ли танцуващия милионер Джанлука Ваки? Дъщеря му ще ви скрие шапката

Спомняте ли си за Джанлука Ваки. Преди две години италианецът се превърна в истински хит в интернет, след като демонстрира танцувалните си умения. 50-годишният милиардер се прочу с външния си вид, луксозния си начин на живот и приятелките му – модели, доста по-млади от него. Освен афинитет към танците, Ваки се интересува от здравословния начин на живот, дори е издал книга, с която цели да мотивира всички хора да бъдат по-позитивни и отворени към света.

От известно време той се подвизава и в музикалните среди като диджей. Накратко интересът към него не се изчерпва. Следван от над 11 милиона последователи в Инстаграм, богаташът непрекъснато споделя моменти от личния си живот. Откакто стана известен в цял свят, секси италианецът смени няколко приятелки, но оказва се, че има едно момиче, което никога не може да излезе от живота му.
Всъщност Джиневра е доведена дъщеря на Ваки. Въпреки че не е истински баща на момичето, милиардерът споделя, че я чувства като свое дете и тя винаги ще бъде част от живота му.

Наскоро той ѝ честити рождения ден, като публикува снимка на двамата, с думите „Любовта на татко“. 16-годишната Джиневра също е доста популярна в социалните мрежи, където има стотици хиляди последователи. Както личи от снимките, мечтата на Джиневра е да се занимава с мода, а нейна любимка е Джиджи Хадид, уточнява Vesti.bg. Ваки се превърнал в баща за момичето, когато тя е на 5 годинки. До голяма степен днес тя дължи популярността си именно на него. Джанлука Ваки доби световна слава с танца си с манекенката Джорджия Габриел. След 3-годишна връзка двамата се разделиха, а италианецът има нова любов в живота си.

Be the first to comment on "Помните ли танцуващия милионер Джанлука Ваки? Дъщеря му ще ви скрие шапката"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*