img

ПОТВЪРДЕНО: Мачовете на ЦСКА влизат в телевизионният ефир! Вижте по коя програма!

/
/
/
33 Views

Преди броени минути от футболната централа на БФС и ръководството на Канал 3 потвърдиха новината, че мачовете на ЦСКА ще бъдат излъчвани в ефира на кабелната телевизия. Още тази неделя привържениците на армейците ще могат да наблюдават своите любимци в ефира на бившата телевизия на Сашо Диков. Червените гостуват на Ботев Ихтиман на стадион Локомотив в Надежда.

От Канал 3 се похвалиха, че в подписаното споразумение с БФС за излъчването на мачовете  на ЦСКА до 20 септември. В това число влизат мачовете с Ботев Ихтиман, Велбъжд, Чико Бяга и София 2010. След което ще бъде проведена нова среща с ръководството на футболният съюз за договарянето на останалите мачове на червените.

Припомняме ви, че проблемът с излъчването на мачовете на ЦСКА, е договорът на БФС с Нова телевизия, която държи правата за излъчването на срещите от А група. В него има клауза, която забранява предаването на други срещи от българският футбол, които се застъпват с мачовете от елитът.

1 Comments

  1. Е, добре! УЕФА, това, ФИФА онова, а Канал 3 щял да показва мачовете на ЦСКА във “В”група!? Но да уточним- днес сме 16-ти август 2016-та г. ЦСКА е в ППЛ. Отбор с име ЦСКА във “В” група няма! Що за информация, що за глупости са това, което пишете!? С каква цел, да заблудите някого ли? Или просто от неудържимо желание да покажете колко сте зле като журналисти, колко сте неграмотни и тъпи!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *