Последно

Преиграват Левски-Литекс!?

Литекс иска преиграване с ЛевскиОранжевите излязоха с декларация.

Има огромна вероятност двубоят между Левски и Литекс, който вчера беше прекратен да бъде насрочен за преиграване. Спортно-техническият директор на ловчанлии Стойчо Стоилов заяви, че оранжевите не могат да бъдат извадени от А група. Преди броени минути пък от клуба излязоха с официална декларация, подкрепена с видеоклип, чрез която искат да бъде преигран двубоя.

От Литекс посочват като причина за преиграването на двубоя, факта, че главния съдия не е свирил неговия край. Във видеоклипът пък са събрани всички грешки и ощетявания на клуба в мачовете му с Литекс от последните мачове. Ето какво се пише в декларацията:

– Халфът на Левски Гаджев влиза опасно с двата крака на Страхил Попов, няма сигнал за нарушение от рефера
– Бранителят на Левски Минев блъска грубо в гърба Асприля, умишлено и при спряна игра, а получава само жълт картон
– При идентична ситуация след това, за същото провинение реферът проявява различен критерий и гони с директен червен картон Бьорн Йонсен
– Удар с лакът на Гаджев в лицето на Пламен Гълъбов, много опасна за здравето и живота на футболиста интервенция, при което даже не е отсъдено нарушение и червен карто за удар без топка.
– Отсъдена спорна засада на Данило Асприля
– Умишлено влизане на Бедоя срещу Баривиера при положение, че вратарят на Литекс вече сигурно е овладял топката.Интервенцията не е въобще санкционирана дори с фаул.При последвалата реакция на Перез футболистът е изгонен с директен червен картон, в идентична ситуация като тази на Минев, при която той получява само жълт.
– На мача за Купата в Ловеч Данило Асприля излиза на голова позиция, но е повален в наказателното поле от Карнер, при което не следва нито нарушение, респективно дузпа, нито логичен червен картон
– В продълженията Китамбала е в очевадно положение на засада, сигнал отново няма, а с тази грешка и евентуален гол се предрешава изхода на мача
– При втория гол за Литекс Данило Асприля грубо е подкосен в центъра на терена. Независимо,че реферът дава авантаж и играта продължава, след това Минев трябва да бъде санкциониран с жълт картон, който за не го е втори в мача и респективно трябва да бъде изгонен.

ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ВИДЕО МОМЕНТИТЕ, ЗА КОИТО ПРЕТЕНДИРАТ ЛИТЕКС

loading...

Be the first to comment on "Преиграват Левски-Литекс!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*