img

Прекъснаха вечното дерби при юношите заради бой! 50 левскари срещу 2-ма червени! Единият е тежко ранен! СНИМКИ!

/
/
/
31 Views

Преди броени минути беше прекъснатото “Вечното дерби” при юношите до 19 години. Двубоят беше прекратен временно от главният съдия в 75-тата минута, поради масово сбиване между феновете на Левски и ЦСКА. Сините привърженици нахлуха на терена и подгониха своите “кръвни врагове”. Петдесетте сини ултраси се нахвърлиха като освирепели животни върху двамата привърженици на армейците.

Фенове на Левски прекъснаха мача с ЦСКА
Привържениците на сините нахлуха на терена, за да търсят саморазправа с червените.

Нищо не предвещаваше подобен развой на събитията. Домакините водеха с 2:0, а феновете на Левски пееха песни на победата. Гневната им реакция обаче, беше предизвикана от фен на ЦСКА, който нахлу на терена, за да търси обяснение от страничният съдия за отсъдена засада. Това провокира най-крайните ултраси на сините, които нахлуха на терена и подгониха запалянкото. Следствие, на което му разбиха стъклена бутилка в главата.

Главният съдия Вихрен Манев имаше намерение да продължи двубоя, но от лагера на ЦСКА категорично отказаха да подновят срещата. В крайна сметка двубоят продължи и сините записаха нова победа над кръвният враг. Мачът между двата отбора се охраняваше едва от 10-тина стюарди, които не успяха да узаптят феновете.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *