Последно

Преместиха събранието на ЦСКА на стадион “Българска армия”, поради огромният интерес на червените привърженици!

Националното събрание на ЦСКА ще се проведе на стадионСъбитието е преместено на стадион Българска армия, поради огромния интерес.

Преди броени минути на официалният уеб сайт на червените беше публикувана информация, че предвиденото Национално събрание на феновете на ЦСКА, което трябваше по план да се проведе в зала 1 на НДК, ще бъде преместено на стадион Българска армия. Причината затова, е огромният интерес, който проявяват червените запалянковци към събитието. Часът и датата на срещата остават непроменени – 4 октомври от 10:00 сутринта.

Най-вероятно срещата ще се проведе в сектор А, а на нея се очаква да присъства Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, които да разяснят какво се случва с най-титулуваният отбор в страната и какво ще бъде неговото бъдеще от тук нататък.

Все още клубът не е обявен в несъстоятелност, но това най-вероятно ще се случи до края на тази седмица. По закон максималният срок, в който съдът трябва да вземе решение е 14 дни.

Be the first to comment on "Преместиха събранието на ЦСКА на стадион “Българска армия”, поради огромният интерес на червените привърженици!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*