Последно

Приятел на жена, когото съпругът й смятал за гей, му сложи рога и го вкара в съда (СНИМКИ)

30-годишният Фъргюс Кларксън от Лондон, Англия, беше арестуван за нападение на съпругата му и нейния любовник в семейната къща за 1,6 милиона долара. Сега рогоносецът чака решението на съда и не може да се доближава до съпругата и любовника й, когото той преди това смятал за хомосексуалист. Фъргюс се върнал вкъщи около четири сутринта, когато съпругата му и новият й приятел Слетъри били заедно и пиели коктейли. Според думите на Слетъри, Фъргюс и преди се е опитвал да го атакува.

Затова, за да избегне евентуален скандал, нападнатият изтичал в градината и се скрил зад оградата. По-късно жената заявила, че съпругът й я пребил.

По време на съдебното заседание, жертвите и обвиняемия дадоха различни версии на случилото се. Според свидетелските показания на потърпевшия двугодишният брак на Фъргюс с Ребека се сблъскал с трудности, двамата дори спяли в различни легла.

„Фъргъс ме бутна в стената и имах синини на ръцете и гърба си. Той удари два пъти телевизора и после ме удари по лицето. Аз паднах на пода и почувствах силна болка в лявата ми буза“, разказва Ребека.

После, според свидетелството на Ребека, съпругът й се нахвърли върху Слетъри, като го ударил няколко пъти по главата. В същото време на втория етаж спял малкият им син.

Според версията на Фъргюс, ситуацията изглеждала по различен начин. Любимата му жена се заклела, че никога няма да му изневери. И тя твърдяла, че Слетъри е хомосексуалист. Когато се върнал у дома, в къщата имало романтична атмосфера – свещи и вино. А самият Слетъри се скрил в градината.

„Разговаряхме спокойно. Ударих го само веднъж – след като го помолих да напусне, чувствах, че нямам друг избор, защото синът ми е на горния етаж, а съпругата ми и нейният приятел бяха много пияни“, разказва Фъргюс.

Но съдия Николас Ватъм заявява, че свидетелствата на жертвите не са се различавали и са правдиви. Ревнивият съпруг е освободен под гаранция и очаква присъда.

Източник: Блиц

Be the first to comment on "Приятел на жена, когото съпругът й смятал за гей, му сложи рога и го вкара в съда (СНИМКИ)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*