Последно

Протест на 100 000 поляци срещу ислямизацията на Европа, който медиите скриха от вас

Най-големият протест в Полша срещу ислямизацията на Европа, който медиите скриха от вас. Според редица източници около 100 000 поляци са протестирали срещу политиката на ЕС за ислямизиране на Европа. Казва се, че на митинга са горели знамената на ЕС и НАТО.

4503097

Участниците в марша се обявиха и срещу “ислямизацията на Европа”. “Маршът за независимостта” бе организиран от десни и националистически формации по повод Деня на независимостта на Полша. В него участваха предимно млади хора, но имаше и много семейства. Участниците минаха пеша над 4 км. и непрекъснато скандираха “Вечна слава на нашите герои”, “Бог, чест и достойнство”, “Велика католическа Полша”, “Стоп на ислямизацията”.
Сред множеството имаше и огромен транспарант на който пишеше “EU Macht Frei, Konzentrationslager Europa” – “ЕС освобождава, концентрационен лагер Европа”, който напомняше за надписа в концентрационния лагер от Втората световна война в Освиенцим “Arbeit Macht Frei“ – “Трудът те прави свободен“. Участниците минаха пеша над 4 км. и непрекъснато скандираха “Вечна слава на нашите герои”

Be the first to comment on "Протест на 100 000 поляци срещу ислямизацията на Европа, който медиите скриха от вас"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*