Последно

Пълен хороскоп на всички зодии за предстоящата 2018 година- Телец- финансови успехи, Скорпион- романтика и още

Бъдещият символ на годината е Жълтото земно куче . Тя ни подготвя за много изненади през 2018 г., родените през годината на Кучето, ще постигнат успехи във всички области на живота.

А останалите знаци на зодиака? Какво казва звездната графика за любов, просперитет и успех? В тази статия публикуваме съветите на професионален астролог, който ще ви каже как да продължите през следващата година.

Годината на Жълтото земно куче

Земното куче е много категорично по отношение на заеми и дългове за всички зодии. Като приятел на животните, то подкрепя любезни и състрадателни хора. Основният акцент се поставя само върху семейството. Самотните хора определено ще се срещнат с любовта си, които планират дете – всичко ще се сбъдне!

Тази година се опитайте да избегнете лицемерие. Успехите ще бъдат постигнати от някой, който ще работи усилено и ще получи търпение. Куче е в подкрепа на целенасочени личности. Нека разгледаме по-подробно прогнозите за всеки зодиакален знак .

Годината на Жълтото земно куче 2018 Овен
Вие ще останете в центъра на вниманието през цялата година. Тази година, следвайте мечтата си, променете мястото си на работа, отидете на екскурзия. Съдбата ви благоприятства, а кучето ще ви пази през цялата година.Самотата ще е далеч, а любовта и приятелството непрекъснато ще ви преследват, а във финансите всичко ще е спокойно и наред. Обърнете внимание на средата на лятото, този период ще бъде от решаващо значение за бъдещето ви.

Годината на Жълтото земно куче 2018 Tелец
Tелецът може безопасно да планира големи покупки. Тази година ще донесе добър късмет във финансовата област. Но за това трябва да работите упорито, наградата ще дойде по-близо. Бъдете предпазливи при започването на връзка с нови хора, които са въвлечени в работата ви. Ще има много завистливи хора. В любовта ще бъде тихо, не очаквайте нови отношения, най-вероятно старите ще бъдат възстановени. Обърнете внимание на себе си и на вашето развитие.

Годината на Жълтото земно куче 2018 Близнаци
Тази година ще решите съдбата на връзката си. Всичко ще приключи със сватба, или трагична раздяла. Максимално подкрепете партньора си, тогава всички трудности ще бъдат заобиколени и съдбата ще ви възнагради с неочаквано романтично приключение. Първата половина на годината ще трябва да работите усилено, резултатите няма да се появят до октомври. Но те ще бъдат зашеметяващи! Не се страхувайте да смените работата си през тази година, а Близнаците са символ на мъдростта и олицетворява сбъдването на най-невероятните идеи.

Годината на Жълтото земно куче 2018​ Рак
Година на спокойствие и мир идва за собствениците на този знак. Кариерните и любовни отношения ще вървят гладко, без кризи и радикални промени. Специална роля ще играят роднините и приятелите, тази година те могат да бъдат надеждни. По-добре е да се обвържат новите отношения през първата половина на годината, а във втората – да изпълнят старите планове. Ако през първите три месеца ще ви бъде предложена рискована идея – вземете я с двете си ръце! Рискът от ракови заболявания е повече от оправдан в този период.

Годината на Жълтото земно куче 2018​ Лъв
Най-успешният месец тази година е декември. В края на годината изчакайте нови предложения за кариерно развитие. Любовните взаимоотношения ще бъдат бурни и запомнящи се. Самотните Лъвове ще възстановят връзката и семейството ще съживи някогашната страст. Експериментацията е необходима, нови идеи са извлечени от всякакви източници и незабавно се въплъщават. Надявайте се на собствената си интуиция.

Годината на Жълтото земно куче 2018​ Дева
Първата половина на годината ще бъде много трудна. По-добре е да се концентрирате върху работата и по-малко да обсъждате проблеми с колегите. Успехът няма да дойде скоро и само за целенасочена и търпелива Дева. Бъдете внимателни с началниците си, ако искате да повдигнете – не се страхувайте да кажете това, рискът ще бъде оправдан. Приятелството тази година ще придобие нов, романтичен смисъл и старите взаимоотношения ще бъдат възстановени с още по-голяма сила. В семейството се опитайте да разкриете чувствеността и емоционалността си, което ще помогне на партньора ви в труден период.

Годината на Жълтото земно куче 2018​ Везни
Тази година ще бъде насочена към учене и стремеж към нещо ново. Погрижете се за това, за което сте мечтали отдавна, запишете се на курс, отидете на пътуване. Фокусирайте се върху кариерата по-добре през юни, планирайте разходите и финансирането през ноември. В романтична връзка очаквайте нови усещания. Дори и вие и вашият партньор дълго време всичко вървеше по план, сега връзката е изпълнена с нови впечатления. Работата няма да донесе голямо задоволство, но тук се старайте да запазите спокойствие. Стабилността ще се доближи към края на годината.

Годината на Жълтото земно куче 2018​ Скорпион

Ясно дефиниран с цели за тази година. Само дисциплината и самоконтролът ще помогнат за успеха. Не поемайте рискове, избягвайте конфликти и останете спокойни във всяка ситуация. По-добре е да започнете нови проекти през ноември или по-късно, същото важи и за смяната на работата и мястото на пребиваване. Но любовта и романтиката на Скорпионите ще бъдат изобилни. Ако през първата половина на годината отидат на екскурзия, дори малка екскурзия, се вгледайте внимателно в други – сред тях може да бъде човекът, който ще промени коренно вашата кариера.

Годината на Жълтото земно куче 2018​ Стрелец
Обърнете повече внимание на взаимоотношенията, отколкото на работата. Това се отнася до любов, приятелство и дори връзки с роднини. Има малки трудности, които могат да бъдат решени само след дълги усилия. На работното място ще има затруднения, ще има нови задължения, които ще доведат до увеличение или допълнителни доходи. Не се отвличайте от романтични интриги, те могат да доведат до сериозни последици до брака.

Годината на Жълтото земно куче 2018​ Козирог
Промяна в кариерата си очакват през май. Пролетта е особено благоприятна по отношение на пътуванията и финансовото планиране за годината. Сериозните проекти ще бъдат подпомогнати от консултации с влиятелни хора, ще чуете друго мнение, ще бъде полезно. Можете да се отпуснете през есента, по-близо до ноември. По това време напълно се отдайте на семейството, планирайте ваканция или просто прекарайте повече време у дома. Романтичните отношения ще бъдат изпълнени с изключителна страст, нови познати са възможни.

Годината на Жълтото земно куче 2018​ Водолей
Тази година ще бъде непрекъсната бяла светлина. Късметът ще ви придружава във всички области, а от бедите ще излезете без последствия. Фокусът ще бъде върху любовта и семейството, не се притеснявайте да казвате на близките си хубави думи и да правите подаръци. В работата си се ръководите от здравия разум. Не правете прибързани заключения и не вземайте краткосрочни решения. Мислете три пъти, преди да започнете нов проект. Финансите ще ви се увеличат трикратно.

Годината на Жълтото земно куче 2018​ Риби
Тази година се опитайте да обърнете внимание на къщата и всичко, което ви заобикаля. Ремонтирайте, засадете градина, участвайте в благотворителност. Силата ви ще бъде във вашето семейство и семейство, концентрирайте се върху тях. Ваканциите и уикендите не са за Риби, поне през 2018 година. Липсата на време ще се изплати до края на годината, очаква се значително увеличение на печалбите. В любовта всичко ще бъде стабилно, без конфликти, нови отношения не са планирани. Подкрепата за партньора ще бъде по-удобна, особено финансова.

Година на кучето ще премине под знака на мир и хармония, абсолютно всеки очаква кариера или личен растеж. Обърнете специално внимание на здравето, погрижете се за хроничните заболявания и преминете към правилното хранене. И не забравяйте да помислите как да посрещнете с годината на жълтото земно куче , защото то подкрепя само тези, които почитат традициите и предпочитанията си.

Be the first to comment on "Пълен хороскоп на всички зодии за предстоящата 2018 година- Телец- финансови успехи, Скорпион- романтика и още"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*