Последно

ПЪРВО ПРИ НАС! Вижте как изглежда къщата на ВИП Брадър 2016 часове преди стартирането на сезона

Ето как изглежда къщата на Брадъра
Вече са факт първите снимки от Къщата на “ВИП брадър”. Продуцентите обещават лукс, но на кадрите, които са правени часове преди старта на шоуто, се виждат ремонтни материали.Трескавата подготовка не спира да тече, за да може тази вечер, когато прагът бъде прекрачен от 17 известни личности, всичко да е готово. От риалитито дори признават, че къщата, ще бъде ремонтирана до тази сутрин включително.

След кадрите от дрон, от кухнята на шоуто пуснаха и снимки, на които се вижда атмосферата в къщата. На фотосите се вижда, че освен на лукс, продуцентита залагат и на много кич. Шарените стени, обагрени с изключително ярки цветове, са често явление в помещенията.

От сега се знае, че тази година във “ВИП брадър” ще влязат Ути Бъчваров, Ирина Тенчева, Георги Кучков, Владо Береану и бившата му съпруга кака Лара, Миглена Ангелова, позабравената фолк фурия Рени, Емануела и Явор Бахаров. В последните дни започна да се тиражира информацията, че в Къщата ще бъде вкаран и Майк Тайсън като гост звезда, който ще направи разкрития за скандалната Анита Мейзер.

ИЗТОЧНИК: БЛИЦ

Be the first to comment on "ПЪРВО ПРИ НАС! Вижте как изглежда къщата на ВИП Брадър 2016 часове преди стартирането на сезона"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*