Последно

Разочарова ли феновете последния сезон на Игра на тронове?

Осмият и последен сезон на хитовия сериал “Игра на тронове” разочарова феновете на шоуто. До края на продукцията остава още само една серия, но в интернет вече се появи петиция на феновете, настояващи финалният сезон да бъде направен отново.

 

Вече почти един милион души са се подписали в петицията, настоявайки HBO да заснеме отново финалния сезон. Феновете настояват създателите на “Игра на тронове” Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс да бъдат премахнати от проекта, тъй като смятат, че те не се справят достатъчно добре със сценария, откакто той не е базиран върху книгите на Джордж Р.Р. Мартин. Както е известно, сериалът вече “изпревари” книгите на Мартин, поради което и качеството на историята започна да страда сериозно.

 

Много са нещата, които феновете не приеха добре по време на осми сезон на “Игра на тронове”. Едно от тях, например, е битката с белите бродници и начина, по който не успяхме да научим почти нищо за Краля на нощта. Неговият образ бе изграждан в течение на години, но в крайна сметка ние видяхме неговия внезапен край, без исорията да ни разкаже каквото и да е за неговия произход и мотиви.

 

Особени резерви феновете имат и към големия обрат при Денерис Таргариен. Досега Драконовата кралица бе позитивен герой и дори освобождаваше роби, а в един момент тя се превърна в най-големия злодей в шоуто. Феновете не харесаха начина, по който тази промяна бе представена.

 

Разбира се, надали тук можем да говорим за това HBO отново да заснеме последния сезон на сериала, въпреки многото събрани подписи. Недоволството на толкова много фенове обаче е ясен знак, че има нещо, което не е никак наред в последния осми сезон на “Игра на тронове”. След като сериалът приключи, HBO ще продължи да работи по “троновете”, създавайки няколко различни “спиноф” продукции, базирани върху света на “Песен за огън и лед”. Остава да видим какво ще се случи занапред.

Be the first to comment on "Разочарова ли феновете последния сезон на Игра на тронове?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*