Последно

Райна показа яка дупара (видео)

След като изпрати миналата година с нова фолклорна мелодия, в първите дни на 2018 г. Райна представи и нов поп фолк проект. Песента е озаглавена “Зле те те чувам”. Проектът се откроята като едно свежо, цветно и различно предложение, съобщават от “Пайнер”, като са пропуснали да уточнят, че във видеото изпълнителката им доста се е разголила – нещо нетипично за нея.

“Заложили сме на по-закачливо видео и песен, които носят по-скоро саркастичен нюанс и препратка към актуалната действителност”, казва за проекта си Райна.

Македонското девойче бе една от малкото изпълнителки на Митко Пайнера, които не залагаха на голотията във видеата си, но явно този вирус не е подминал и Райна.

Пред камерата певицата фръцка задни части върху цветно колело. Банският й е щедро изрязан по “задната броня” на Райна, която от днес нататък влиза в конкуренция с яката дупара на арендби принцесата Гери-Никол.

Авторският екип, който стои зад “Зле те чувам” е композиторът Мартин Биолчев – музика и аранжимент, Росен Димитров и Анастасия Мавродиева – автори на текста и режисьорът Людмил Иларионов. Георги Нинов е отговорен за визията на певицата.

След появата на новия й фолклорен албум “Тежко мина младостта” в началото на годината, Райна има намерение в най-скоро време да зарадва публиката и с нов поп фолк албум.

Be the first to comment on "Райна показа яка дупара (видео)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*