Последно

Реформаторите подготвят мръсна кампания срещу Фандъкова

Реформаторите подготвят удар срещу ФандъковаЗелените и Реформаторският блок подготвят мръсна кампания на гърба на Фандъкова.

В политическите среди все по-усилено се говори, че Реформаторският блок, Протестна мрежа, Зелените и медиите на Иво Прокопиев – “Капитал” и “Дневник” започват “мръсна война” срещу Йорданка Фандъкова. Идеята на Зелените и реформаторите е да проведат част от предизборната си кампания “на гърба” на кметицата на София. В атаката е включен и сайтът “Медиапул”, чийто собственик е близък до Иван Костов.

Въпреки че, Реформаторският блок управлява заедно с ГЕРБ и дори подкрепи кандидатът на партията на Бойко Борисов в Сърница на балотажа с ДПС, явно съратниците на Радан Кънев нямат никакво чувство за морал и достойнство, предвид кампанията, която планират да осъществят. Същото важи и за Зелените, чийто членове са удобно настанени в държавната и общинска администрация и често печелят обществени поръчки.

Възможно е целта на атаката срещу Йорданка Фандъкова да е коренно различна – да бъде уязвен по някакъв начин премиерът на България!

Be the first to comment on "Реформаторите подготвят мръсна кампания срещу Фандъкова"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*