img

Романов започва с ЦСКА от понеделник

/
/
/
34 Views

Юношата на армейците и бивш футболист на Локомотив София през изминалият сезон, е все по-близо до подпис с родният си клуб, информира вестник Меридиан мач. Христо Янев и неговият екип продължават да настояват за привличането на състезателят. Въпреки че, той на няколко пъти отхвърли възможността да заиграе при червените, тъй като искал да се развива в чужбина, Романов вече е склонен да облече екипа на армейците.

Лявото крило е свободен агент и до последно изчакаше оферта от чужбина. Имаше интерес от два полски отбора от втора дивизия, но преговорите между двете страни са претърпяли провал. Първенствата в почти всички държави вече започнаха, а голяма част от отборите окомплектоваха своите състави. До края на трансферният прозорец остават близо 2 седмици, поради което Романов все по-сериозно се замисля над офертата на Гриша Ганчев. Очаква се двете страни да се срещнат в понеделник.

Интерес към Владислав Романов има още от Славия, Пирин и бившият му клуб Локо София, който обаче, най-вероятно ще преустанови участието си във В група, поради финансови проблеми.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *