img

Само с 4 супени лъжици на ден проблемът с високото кръвно налягане и запушените артерии си отива

/
/
/
20 Views

Запушените артерии и високото кръвно налягане измъчват милиони хора и повишават сериозно риска от смъртоносните инфаркт и инсулт. Кардиолозите непрекъснато предписват различни лекарства на засегнатите пациенти, а една от любимите им шеги е, че хапчетата са задължителни само през първите 100 години – след това се приемат по желание. Съществува обаче начин да решим този проблем в домашни условия, при това с помощта на изцяло природни продукти. За това са ни необходими само 4 съставки, които, приемани заедно, дават забележителни резултати. Ето как да си приготвим чудотворната смес. Необходими продукти: 2 литра вода с ниска минерализация (трапезна); 4 сантиметра корен от джинджифил, 4 глави чесън, 4 лимона с корите.

Начин на приготвяне: Измийте и почистете лимоните, джинджифила и чесъна и ги нарежете на парчета. В блендер ги разбийте добре до получаването на хомогенна смес. Сложете водата в тенджера, добавете сместа и дръжте на огъня, докато кипне. Прецедете сместа, оставете я да достигне стайна температура и я разпределете в стъклени бутилки. Съхранявайте ги в хладилник. Пийте от сместа по 4 супени лъжици вечер преди хранене.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *