img

Свалиха “Господарите” от ефир, но това не пречи на Рачков да прави яки пачки

/
/
/
210 Views

Топ комикът Димитър Рачков не спира да трупа бели пари за черни дни. Докато бъдещето на „Господари на ефира” се изяснява, телевизионерът заработва хонорари като водещ на различни събития, научи HotArena.

Преди дни той е получил солиден хонорар като водещ на наградите „Златен пирон”. И докато продуцентите и ръководството на Нова телевизия обсъждат бъдещето на „Господарите”, Рачков не стои у дома без работа.

Той получава добри хонорари от частни партита и дори е увеличил ангажиментите си. Последната му изява е именно в шоу за юристи, като телевизионерът раздаде закачливите награди на топ адвокатите на България.

На смешките му най-много се забавлява бившия шеф на Народното събрание – Огнян Герджиков, пише ”България днес”. Самият Рачков не пропуснал да го поздрави по време на партито и да му стисне ръката, разкрива SNEWS7

„Никога не съм се докосвал до институцията Народно събрание и сега няма как да пропусна да не ви изразя уважението си”, сподели Митко, като бършеше притеснено потното си лице с кърпичка.

Рачков и останалите от екипа на Маги обаче все още нямат представа дали и кога ще се върнат отново на работа.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *