Последно

Седмичен хороскоп за периода от 29 октомври до 4 ноември- РАК Пред нови възможности, ОВЕН Добър етап

Овните успяват в начинанията си, а Телците се сблъскват с и спрявят с проблеми. Близнаците да се съобразяват с околната среда, а Раците са изправени пред нови хубави възможности. Представителите на Лъв да се заемат по същество, а Девите решават проблеми. Везните ще балнсират между гнева и овладяването му, а Скорпионите са доста активни.
За Стрелците седмицата е напрегната, а Козирозите са се устремили към стабилизация. Водолеите да намерят равновесието, а за Рибите етапът е напрегнат.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Добър етап

Развитията от последните дни ще ви подтикнат към равносметка на постигнатото до тук. Предстоящото седемдневие е благоприятен етап за реализацията на вашите цели в личен и делови план. По-предпазливо и по-внимателно да действат онези от знака, които имат неприятности с високостоящи. Може да се окажете жертви на апетита им за надмощие. Петък ви носи успех, ако не прибързвате. Събота е успешна, а неделя ще ви затрудни. В понеделник финансови проблеми, а вторник е успешен. Сряда носи кавги, а четвъртък хубави промени.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Сблъсък с трудности

Нечии успехи ще ви мотивират да подобрите организацията си на работа и да внесете ред в живота си. Телците трябва много точно да преценяват къде да действат усилено и в кои делови направления да са по-критични, или направо скептични. Върху вас действа тенденция, която може да обезличи усилията за реализация и да разруши шанса ви за материално осъществяване. Петък и събота са успешни. От неделя до сряда дните ще са доста трудни поради ярка нечестност, подли удари и клевети от неприятели. Доста добър ще бъде четвъртък.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Внимателно подбирайте ходовете си

Имайки голям потенциал и богата опитност, ще приключите всичко, което предвиждате през следващите дни. Решителността често пъти е от съществено значение, но когато ситуацията е неясна или всичко е поставено на блюдата на везната, следва внимателно да избирате ходовете си. Така изглеждат обстоятелствата за много Близнаци през новата седмица. Петък е благоприятен. Събота е сполучлива, но носи кавги, каквито няма да ви отминат и в неделя. Неудобства носи и понеделник, а следващите дни от предстоящия ще бъдат достатъчно успешни.

Седмичен хороскоп РАК

Пред нови възможности

Фрази, като не знам и не мога, за вас са табу. Животът ви тече в посока на помъдряване и духовно обогатяване. Новият седмичен период ще е значителен за представителите на Рак. За всички от зодията се разкриват много и достатъчно добри нови възможности. Това раздвижване ще продължи около месец, а как ще се възползвате от шанса си зависи от категоричността, изборът и действията ви. В петък и през уикенда деловата изява на мнозина ще бъде блокирана. Понеделник и вторник носят затруднения, а сряда и четвъртък ще ви радват със силен успех.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Активизирайте се

Кариерата ви се развива по възходяща линия и утвърждава авторитета ви. Липсата на активност може да се окаже силно блокираща за реализацията в службата и бизнеса за мнозина от представителите на Лъв. Към този неприятен момент може да се добавят и злъчните изказвания на хора, които ви клеветят и безцеремонно разпространяват лъжи за вас. Петък е хубав и успешен, а уикендът носи кавги. Предстои ви печеливш понеделник, по-напрегнати вторник и сряда, които ще са последвани от благодатен четвъртък.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Ангажирани с решаване на проблеми

Променените условия ще ускорят темпото ви на работа и живот, провокирайки умението ви да организирате и следвате изпълнението на целите си. Девите ще насочат вниманието си през новата седмица върху някои проблеми или неизяснени ситуации и ще се стремят да достигнат до разрешаването им. Това обикновено са въпроси от делови тип, а в определени случаи засягат само финанси. За постигане на целите си може да се надявате на нечия подкрепа. Петък е успешен, но е характерен и с кавги, които са валидни и през уикенда. През делниците по-напрегнат е вторник. Останалите са хубави.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Трудно балансиране

От околните и природата ще черпите енергия, която ще насочите към преките си занимания. Представителите на Везни ще положат големи усилия през новата седмица да подържат ненарушимо равновесието както у себе си, така и това с околните. Ще успеете, но с цената на значително психическо претоварване. Здравето на мнозина е лабилно. Количеството служебни ангажименти ще изненада мнозина. В петък сте доста нервни, но денят ще е успешен. Уикендът, понеделник, сряда и четвъртък носят сполука и печалби. Неприятният делник е вторник.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Претоварени и уморени

Водени от вътрешното си усещане за нещата ще се стремите да сте градивни в действията си. Скорпионите ще са претоварени през тази седмица и често ще копнеят за отдих. В делови план настъпва раздвижване, което най-често означава увеличение на ангажиментите. Психическата ви потиснатост се комбинира с усещането за изчерпване, което наистина създава атмосфера на ярко изразителен дискомфорт. Петък и уикендът са успешни и напрегнати. Понеделник е сполучлив, а вторник е неприятен. Сряда и четвъртък ви носят делови успех.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Напрегнат период

Мислите ви са насочени към предстоящо събитие, което изцяло ви е обсебило. Представителите на зодията са изправени пред фактическия край на нещо. Този факт ще превърне предстоящите дни в мъчителни за онези, които нямат за момента друга ориентация. Във всички случаи това развитие е необходимо, тъй като предстои да навлезете в етап на стабилизация. Този процес ще ви обхване изцяло в социален и личен план. Благоприятен петък и успешен уикенд, който ще е последван от напрегнати понеделник и вторник. Успешни сряда и четвъртък.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Към стабилизация

Изразете по подходящ начин добрите си намерения, така, че да не останат само на думи. Тази седмица разкрива за Козирозите възможности ца стабилизация, които не се ограничават в рамките на дни, а фиксират месеци. От този момент нататък за вас се разкриват стабилни възможности за смяна на работата, за изразителна реализация и за социална стабилизация, както и за материално укрепване. Петък и събота са благоприятни, а неделя ще е трудна. Затруднения ви носи и вторник. Останалите дни са благоприятни и успешно ще реализирате целите си.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Намерете точката на равновесието

Предизвикателствата ще ви направят по-емоционални и в порив на силна амбиция да пристъпите към действия, стоящи в страни от логиката. През настоящия етап за представителите на Водолей е важно да намерят точката на вътрешното си равновесие. Това ще е най-голямото постижение, което ще ви позволи да преодолеете неудобствата и да планирате спокойно бъдещите си цели, а също така начините и средствата за постигането им. Петък преминава успешно, а през уикенда мнозина от зодията прибързват и грешат. Понеделник, сряда и четвъртък са доста благоприятни и успешни. Вторник ще е труден.

Седмичен хороскоп РИБИ

Напрегната седмица

Финансови реализации на задачи, по които работите и имате добри очаквания. Много напрегнати, Рибите изживяват поредната трудна седмица. Тази характеристика се отнася до вътрешното ви състояние, което явно е съкрушено от психически тежести, или от здравословен проблем. Част от представителите на зодията са претоварени с делови задължения и ще работят усилено през седмицата. Петък е доста добър за целите ви. В събота е добре да укрепите позициите си. Неделя, сряда и четвъртък са хубави. Другите ще ви затруднят.

Be the first to comment on "Седмичен хороскоп за периода от 29 октомври до 4 ноември- РАК Пред нови възможности, ОВЕН Добър етап"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*