Последно

Секссимволът на UFC призна: Напиха ме и изнасилиха! (видео)

Най-красивата състезателка в смесените бойни изкуства Пейдж Ванзант призна в своята автобиографична книга, че е станала жертва на изнасилване.

Пейдж ВанЗант новата звезда на женската ММА+31
24-годишната американка, която се състезава в най-леката категория до 52 кг на UFC Пейдж Ванзант сподели шокираща история от своя живот в книгата си “Rise: Surviving the Fight of My Life”.
Пейдж ВанЗант новата звезда на женската ММА+31
По разказ на спортистката, когато тя още е била ученичка в в Орегон, е била изнасилена от няколко момчета. Те я напили с алкохол по време на купон, след което я изнасилили, когато тя не можела да се съпротивлява.

“Те ме бутаха от място на място, постоянно ми сменяха положението. Всеки път, когато се опитвах да се съпротивлявам, всичко завършваше с провал. Имах чувството че това няма край, а главата ми беше сякаш в облаците. Бях в съзнание, но бях неподвижна, като труп. Всичко осъзнавах, но не ми оставаше нищо друго, освен да се примиря и да се моля на Бог, това ужасно нещо да свърши колкото се може по-бързо”, разказва Ванзант в книгата си.

Пейдж Ванзант загуби последния си бой в UFC от Джесика Роуз Кларк след единодушно съдийско решение по време на турнира UFC Fight Night през януари

1 коментар on "Секссимволът на UFC призна: Напиха ме и изнасилиха! (видео)"

  1. Изглежда трудна за преборване тази мадама

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*