Последно

Синоптичката Натали Трифонова удари дъното в столична дискотека (СНИМКА)

Със сигурност красивата синоптичка на БТВ Натали Трифонова има още много хляб да яде, докато влезе в номинациите за Модна ТВ икона. Съвсем далеч е от такава награда, освен ако облеклото й от снимките е избрано по случай Хелоуин.

натали трифонова

Маскарадът обаче отдавна си отиде, така че уместни оправдания за потресаващия аутфит на блондинката няма. След Бъдни вечер Трифонова публикува два кадъра, на които е ухилена до уши на забава с приятели в нощен клуб.

 

Усмивката й е чаровна, но може ли младо момиче да се облече сякаш е колежка на Камелия и Лепа Брена по времето, когато тяхната звезда в чалгата тъкмо изгряваше?

 

Ретро стайлингът на Натали включваше къса блузка, задължително за онази ера – да се покаже голо коремче, пъпче и гръбче, кичозно и обемно колие на шията и не на последно място – лъщящо клинче, в което оскъдната диско светлина от време на време да се отразява. Със сигнално русата си дълга коса и блестящите прилепнали панталонки Трифонова не остана незабелязана. Само й липсваше да запее на микрофона: “Бял мерцедес ме преследва в живота” и всичко щеше да си дойде на мястото.

натали трифонова

Звездата от прогнозата за времето на БТВ обаче трябва да си обърне внимание и да проучи как по друг начин може да подчертае сексапилната си стройна фигура, без да стига до остарелия отдавна турбо фолк кич. Най-удачно е да си наеме стилист, или да преглежда модните списания по-често. Все пак – ако иска да гради сериозен ТВ имидж и да я възприемат с респект, независимо колко е млада, с тези кючек-тоалетчета няма да й се получи.

Be the first to comment on "Синоптичката Натали Трифонова удари дъното в столична дискотека (СНИМКА)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*