img

Синът на Ценко Чоков забрави за баща си и брат си- обикаля по нощните клубове в звездна компания (подробности)

/
/
/
2 Views

Големият син на Ценко Чоков – Спас, успешно се набута в столичния хайлайф.

Младежът, който управлява бизнес за стотици хиляди самостоятелно, отдавна бленува да бъде известен, а проблемите на баща му с Темида явно ни най-малко не пречат на имиджа му сред новите му славни приятели.

Спас е големият син на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков. Татко му и по-малкият му брат Мартин са подсъдими за ръководене на банда за рекет, тормоз и изнудване на местните селяни. Има и няколко дела срещу фамилията и заграбване на чужди земи от възрастни жители на Галиче. Докато Ценко е в ареста, а брат му Мартин под домашен арест, Спас вършее по елитни клубове и пръска луди пари по пътешествия, джамборета и плеймейтки, писа „България Днес“.

След разточителна почивка в Бали през ноември, където заведе мистериозната си приятелка, Малък Чоков прекара новогодишните празници в звездна компания. Заобиколен от чалгарки, милионерски синчета и столични златотърсачки, Спас пристигна в „Калояновата крепост“ за партито с белия си мерцедес със специален номер от 4 поредни цифри. За по-голямо самочувствие Спас се появи с любима ярка цветна блузка, излъскани обувки за 2 бона и маркови дънки, от които се подаваше кожен портфейл, издут от кеша.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *