Последно

Скандално! Тончи Кукоч, се е опитал да подкупи шеф в БФС с 10 000 евро!

Тончи Кукоч се е опитал да подкупи шеф в БФСБившият футболист на ЦСКА със скандален опит за подкуп.

Преди броени минути Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев използва личният си фейсбук профил, за да разкрие, че бившият футболист на ЦСКА Тончи Кукоч, се е опитал да го подкупи с 10 000 евро, за да му предостави служебна бележка, че армейците са в аматьорският футбол. Без тази бележка хърватинът не може да подпише с новият си клуб – италианският Ливорно.

Ето и написаното от Колев:

“Седя си на Stadio Olimpico и се чудя колко автобуса може да паркира Руди Гарсия на голлинията, звъни ми телефонът. “Брате, Кукоч съм!” “Кой Кукоч”, викам и се опитвам да надвикам 80 000 по трибуните около мен. Отсреща: “Тончи Кукоч!” Изправих се рязко, все едно Флоренци пак е вкарал гол от 50 метра. Този Тончи Кукоч, много моля да не се бърка с Тони Кукоч, който се прочу с лудориите си по нашите терени с екипа на ЦСКА?! И плю по всички футболни федерации – БФС, Хърватски ногометни савез и т. н.!

“Откъде ми имаш номера”, питам. “Георги Градев ми го даде!” Шах и мат! Тук вече нещо не е наред, викам си. За какво се обажда ли? Трябвало да се изпрати бележка от БФС, че ЦСКА е в аматьорския футбол. Иначе ФИФА нямало да му разреши да играе за “Ливорно”. Дотук добре.

Обещавам да се запозная със случая и да помогнем с каквото можем. И сега следва кулминацията. След минути получавам по What’s App три съобщения от името на същия Тончи Кукоч. На английски и гласящи следното:

Brate…pisat cu ti na engleski..
This is betwen me and you…please send me Document that Cska is in amater league.
This document l must send to Fifa.without this l cant play…give me your bank acount,l send you 10 000 euro for this document.just send me.
Only you can save me..if you dont want send me,l came in bulgarian speak with other people

I dont tell nobody that l give you the money

С две думи, хем ми предлага пари (чудно с кого ли е работено преди мен така във федерацията, та са решили, че и с мен може, аз се сещам, ама по-добре да си мълча), хем има и заплаха някаква – загадъчните other people. Защо, бе брате?! С каквото може ще помогнем и без пари, в неговия случай много не можем, но това е друга тема, свързана с картотекиране извън трансферен период. Защо трябва да прибягваме до такива методи?! И дали някой не стои зад тази работа, както и зад много други, с цел да се оцапа БФС с кал?
Добре дошли в моя свят:-)”

Интересно ще бъде реакцията на скандалният хърватин, който редовно използва Фейсбук, за да изрази своите мисли.

Be the first to comment on "Скандално! Тончи Кукоч, се е опитал да подкупи шеф в БФС с 10 000 евро!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*