Последно

СКАНДАЛ В ЕФИРА! Плеймейтка разкри каква й е цената пред Милен Цветков!

Цената ми е такава, че никой мъж на света не може да я плати. Това заяви в предаването „Часът на Милен Цветков“ плеймейтката Кети Кор. Тя дойде с къса рокля, под която се виждаше новата й татуировка на змей.

„Имам много татуси, но няма да ти ги покажа“, каза Кети на водещия.

Запитана какво се случи, след като е изгряла на корицата на „Плейбой“, тя отговори: „Ами край – всички други залязоха! Шегувам се (смее се)! Иначе станаха много неща – промених образованието си, работата си, понеже в момента съм в киноцентъра в Бояна…“

Милен се пошегува и я попита дали цената не й се е вдигнала, а Кети му каза: „Коя цена?! Ако е тази на човек – не! Не можеш да промениш света, но можеш да промениш себе си. Има жени, които предпочитат да се продават. Лошо е като мислим, че всички са такива“.

„Къде е логиката, че, щом съм била на корицата на „Плейбой“, значи искам да се продавам? Това списание не е каталог за жени. Повярвай ми, защото говоря само истини“, ядоса се плеймейтката.

На въпрос как може един мъж да я спечели, тя отвърна: „Може да ме спечели с отношение. Мъжът трябва да пази жената, защото е нежна. Не е мъжко да я питаш каква е цената й“.

„В момента нямам досег с хора, които да ме питат колко струвам. Едно време, когато танцувах и бях по заведения, получавах такива въпроси, но сега в киноцентър „Бояна“ нямам достъп до такива лица“, изтъкна Кети Кор.

Източник: lifebg.net

Be the first to comment on "СКАНДАЛ В ЕФИРА! Плеймейтка разкри каква й е цената пред Милен Цветков!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*