Последно

СКРОМНА СВАТБА ЗА МИЛИОНИ! Вижте на кое райско кътче ще се венчаят Росен Плевнелиев и Деси Банова! Ето снимки!

Сватбата на Росен Плевнелиев и Деси Банова е най-очакваното светско събитие

Напук на слуховете, че Росен Плевнелиев и Деси Банова ще се венчаят със скромно тържество, двамата влюбени вече са в трескава подготовка за предстоящата пищна венчавка.

 

Влюбената двойка ще си размени брачните обети в имението на бившия държавен глава Росен Плевнелиев, което се намира в слънчева Гърция. Любимият на блондинката притежава същински палат, разположен на брега на морето в китното градче Уранополи.

Въпреки, че имението му е с капацитет на хотел, в него ще бъдат настанени само кумовете на бъдещото семейство.
Останалите 200 души, които са поканени на сватбата, ще бъдат настанени в най-луксозния хотел в курорта, където нощувката струва 500 евро.

Росен Плевнелиев ще спази традицията и ще покрие изцяло разходите за настаняване на гостите му. Само за нощувките той ще похарчи  най-малко 400 000 лв.

За част от ВИП гостите си той е наел луксозни вили в района, за което също ще плати сериозна сума.

Булката вече е избрала и роклята си. Тя е дело на водещ дизайнер и ще бъде доставена специално за нея от Милано.

Тоалетът струва 45 000 лв. Отделно Плевнелиев ще плати и роклята на дъщеря й Йоанна, което ще бъде мини копие на тази на булката.

Брачните халки на бъдещите съпрузи струват 30 000 лв.

На тържеството ще звучи предимно класическа музика, допълва  „Галерия“.

Прости изчисления показват, че за венчавката си Росен Плевнелиев ще се изръси около 1 милион. Но сумата едва ли е проблем за него. Всеизвестен факт е, че той върти солиден бизнес

Be the first to comment on "СКРОМНА СВАТБА ЗА МИЛИОНИ! Вижте на кое райско кътче ще се венчаят Росен Плевнелиев и Деси Банова! Ето снимки!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*