Последно

Слава Севрюкова: Българите да се прибират у дома до 2025-а година. Ще станем оазис, жена ще ни изведе до ново ниво

Легендарната пророчица Слава Севрюкова е дала много важен съвет към всички българи, избрали пътя на емиграцията, разкриват нейните ученици и последователи Христо Нанев и доцент Лозенски. Феноменалната гадателка е препоръчала всички българи, пръснати по света, да се приберат в родината в периода 2022 – 2025 година. Според нея тогава в света ще се случат големи катаклизми, а България ще остане встрани от тях и ще се превърне в световен оазис. „Ще надминем дори Швейцария“, пророкува Слава Севрюкова, цитирана от „Ретро“. Тя е категорична, че за разлика от други народи, нашият е защитен свише и предстоят години, в които българският дух ще се събуди и ще даде на света нови водачи. Ключът към промяната на България към светло бъдеще обаче се крие в куп страдания и кризи.

Севрюкова прогнозира, че след много неуспешни правителства, ще се появи жена, която ще поведе страната в правилната посока. Тя е родена през 1981 година и ще наследи на практика срината до основи държава. Мисията й обаче ще бъде успешна. Интересен факт е, че за ключова женска фигура, която ще се окаже съдбоносна за България, говорят още феноменалната петричка пророчица Ванга и руският феномен Тамара Глоба.

Be the first to comment on "Слава Севрюкова: Българите да се прибират у дома до 2025-а година. Ще станем оазис, жена ще ни изведе до ново ниво"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*