Последно

Слави Трифонов: Мобилизирайте се! Остава ни да съберем по-малко от 100 000 подписа

Слави Трифонов за референдумаСлави разкри колко гласа остават още за референдума.

Остават 2 седмици до крайния срок за предаването на подписите от референдума, който организира “Шоуто на Слави”. В тази връзка от ефира на предаването си, Слави Трифонов обяви, че остава да бъдат събрани по-малко от 100 000 подписа, за да бъде осъществен референдума.

“Имаме само две седмици, за да съберем нужния ни брой подписи за провеждане на референдума. Остава ни да съберем по-малко от 100 000 подписа.”, заяви водещият на “Шоуто на Слави”. Всеки, който иска може да се включи в инициативата като свали бланката от сайта на референдума.

Дали ще успеем да променим нещо в България? От нас зависи! Време е да покажем единно гражданско общество, което да заяви право в очите на управляващите, че му е дошло до гуша от техните гнусни игрички и подмолни лъжи. Последните събития около скандалите в образователното министерство с изваждането на велики български произведения като “Балканджи Йово”, “История славянобългарска” и “Стани юнак балкански” са показателен факт за това, че на нашите политици изобщо не им пука нито за нас, нито за бъдещето ни!

24 Коментари on "Слави Трифонов: Мобилизирайте се! Остава ни да съберем по-малко от 100 000 подписа"

 1. Красимир Христов | 29.01.2016 at 21:42 | Отговор

  Разбира се, че няма да гласувам. Защо ли? Защото не искам за подхранвам амбициите на един посредствено амбициозен некадърник,който търси компенсация за страха, че не може да се реализира. Този човек не става за нищо, с което се хвали че е и че ще бъде. Съжалявам го. Виж, ако един достоен българин беше подел подобна инициатива, сигурно щях да участвам. И още как! Само заради това – да не ме управляват такива, които ме принуждават да пиша това.

  • Ти си голям комплесиран ретард. Разбираш ли, че заради твоите комплекси относно личността се отказваш от цяла идея и от бонусите й? Извинявай, на колко си? Така се държах в 5ти клас, предлагам ти да се вземеш в ръце, защото заради хора като теб сме на това положение!

   • @България Без Партии | 30.01.2016 at 8:40 | Отговор

    ПРАВ си за съжаление. Българина има още много да израства. Гласува за някакви измислени месии,а не иска да гласува за орязването на гадовете. Тук не се гласува за Слави Трифонов ,а за бъдещето на децата Ви.

  • Жалко човече! Това което изказваш дори не е позиция. “…сигурно щях…”, “…достоен българин…”, “…подхранвам амбициите…”. Та ти не си сигурен дори в това което говориш! Стана ми тъжно. Много сте и това ни дърпа надолу! Наздраве, това е най- важното, нали!

  • Щом ти е по добре така… Не гласувай. Щом искаш 240 депутата, а не 120, пак не гласувай. Щом искаш пенсионерите в селата да не знаят какво е цивилизация и да броят жълти стотинки за един хляб и едно кисело мляко… Не гласувай. Аз гласувах, пък каквото дойде.

  • Стой си беден и нещастен пред компютъра и телевизора , гледай нови как още не знам колко си хиляди рязани , гадни , мисюлмаски свине ще дойдат тук и си мисли , че въпреки всичко направено от някой друг – нещата ще си останат така ! Обаче не забравяй че някой от тези хора имат деца и се притесняват за тях ( ти явно нямаш или поне мислиш че твоето е в пълна безопасност) и един ден като ще разбереш колко си ограничен , заблуден и малоумен човек. Поздрави !

  • Глупаци само в интернет! | 30.01.2016 at 17:30 | Отговор

   Той ако не се е реализирал , ти най-вероятно с заплатата от 500 лева си се 🙂

  • Слави е неуспял? Ти (без капка уважение) в пещера ли живееш? 🙂 Ти какво си направил за България? Кой си ти да съдиш другиго? 🙂

 2. Това е скандално!Подкрепям петицията! Народа трябва да знае историята си и да бъде горд!

 3. Калина Георгиева | 29.01.2016 at 22:45 | Отговор

  Сега си давам сметка, колко хора в България мислят по този начин. За всеки трябва да се роди месия.
  Любовта на живота ми е друг, възхищение изпитвам към много други хора, а не към Слави Трифонов, но това не означава, че моето желание да живея в България е по-малко след като се подписвам на петиция за референдум, организирана от човек към, когото нямам чувства.

 4. Пълен шах….миналата седмица пак оставаха 100 000 ????

  • 😀 Значи не само на мен ми се струва ,че това с оставането на подписи е предпазна мярка ,за да ги хване неподготвени уния. 😀

 5. Мариела Върламова | 30.01.2016 at 0:33 | Отговор

  Г-н К.Христов, ваше право е да прецените и вземете рещение ще гласувате или не за референдума. Само да уточним, че посочения от вас Слави Трифонов не е лицето, което сам организира подписката. Неговото предаване и екип са трибуната,която оповести и даде началото на идеята. А това се случва, защото българския народ го осъзнава и иска промени. За съжаление цялата акция беше в медийно затъмнение поради разбираеми причини. И въпросите, които се предлагат за гласуване на референдума нямат нищо общо с каквото и да е облагодетелстване на С. Трифонов или който и да е друг. Напротив, всички промени ще ограничат точно това. Моля ви, проверете какво се предлага първо преди да илизате с такова изказване. И аз не съм върл фен на манталитета на Слави, но това са различни неща.

 6. podkrepqm peticiata

 7. Абе защо веднъж не се обединим и да свършим нещо за нашето благо?!За бъдещето на децата??До кога,дяволите да го вземат ще караме на принципа-не е важно аз да съм добре,важното съседа да е зле!?!??Този манталитет ни е поробил!Прочетете историята!Там пише:Управниците не са се грижели за народа,преследвали са лични изгоди.Народа е бил разединен,всеки гледал за него си.Завистлив.Точно такова стадо овце е било лесна плячка за османците.И сега пак вървим по тези стъпки!До кога?!?!Една грешка два пъти не е грешка,а Глупост!!Значи сами си заслужаваме съдбата?!Ама Трифонов бил такъв,пък зад него кой бил онакъв!Нали все дирим накой да подеме инициатива,защото с чесане на езици тук няма се оправим!Е!!Един реши да обедини народа за негово благо,а ние пак се проевяваме като мърша!!!Нали искаме да се оправим?!?!Ами размърдайте си задниците и вземете участие,защото 26г ни клатиха всякакви продажници и предатели,и не желая следващите 26г да бъдат поробени децата ми!!Поробени от своите,в собствената ни Държава.Бъдете Българи и веднъж се изправете гордо всички заедно!Защото Ние сме Държавата и Ние трябвя да казваме какво ще става!!Не сульо и пульо в парламента,дето за друга работа не стават!Да сложим край на този геноцид върху народа ни.Никой няма да се смили над бедните ни родители,пенсионери,болни деца и приятели.Да надигнем глави преди да са унищожили напълно красиватв ни Родина!Бъдете здрави и разумни!!

 8. Николай Кръстев | 30.01.2016 at 7:21 | Отговор

  Не вярвам че ще стане нещо защото всеки Българин се е комплексирал и не вярва във нищо ако бяхме единни поне за 1 – 2 месеца щяха да се съберат тия подписи но всички нали са симпатизанти на Тъпият Бойко Борисов и неговата Олигархия да командва и да прави каквото си иска със неговата партия като това да сменят Българската История с тази на Турция (Та Нали Герб И ДПС са комбина) но само за пред медийте играят игра че не са приятелска партия всичко е игра на политика и ограбване на Държавата ей за това се махнах от България за това не искам да се прибирам защото за нас младите няма какво да правим нито ни осигуряват работа нито нищо учиш 12 години за тоя дето духа като завършиш започваш да си търсиш работа почват да ти искат стаж … гледаш да натрупаш някакъв стаж после ти казват нямаш опит тръгваш да се пробваш да градип опит и след всичкото лутане през тези години осъзнаваш че животът ти се пропилява на празно Съжалявам че съм се родил във България … по времет на Тодор Живков както ми разправят мойте Баба и Дядо са живеели като Царе … а сега не могат дори да свързват и двата края със мизерната Пенсия дадена им от Държавата по 150 лв … срамота със 30 годишен стаж 150 лв… а за някой други който са нямали и 1 година стаж вземат 1000 лв пенсия … всеки втори се изкарва Инвалид или някаква друга болест се пенсионирва … в пълен абсурд се намира тази страна…. както искате ме разбирайе но тази Държава пропада със всеки ден … дори и тоя Референдум да се получи … надали ще се осъществят тия 6 точки…

 9. Мария Колева | 30.01.2016 at 10:03 | Отговор

  Горкия човечец,дано има по малко БЪЛГАРИ с неговото мислене

 10. Да си гледа мъжете там и да си взима рублите. Гейска му работа!

 11. Ти господин Христов си комплексар, неизлечимо болен, заради такива като тебе, аз съм готов да лежа 1-2 години само да те видя и нокаутирам с много нежен нокаут. Ще ти хареса

 12. ЖОРКО ОТ КРИВОДОЛ ГОДЖКО | 30.01.2016 at 23:23 | Отговор

  КЕЛНЕРЪТ НА ИЛИЯ ПАВЛОВ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯ ДЪРЖАВАТА? СОРИ СТАНИСЛАВЕ,НЕ СТАВАШ БРАТ.

 13. варненка | 31.01.2016 at 2:06 | Отговор

  Веселин Марешки също събира подписи за референдум и мисля, че започна преди Слави Трифонов, а исканията са почти аналогични.

  • Борислав | 31.01.2016 at 22:20 | Отговор

   Ще ви поправя В.Марешки започна след Слави и по всички негови аптеки лъжеха, че събират подписи за инициирания референдум от Слави и екипът му… Въпросите на Слави не са от ден, два, а се говорят от около година.

 14. Здрасти | 31.01.2016 at 2:54 | Отговор

  И какво като се съберат всички подписи, поредния прах в очите. Нима не ви стана ясно, че нашата държавица е загубена и продадена от нашите алчни бизнесмени. Онея пеликани от парламента ще се спогледат лукаво и ще си кажат наум ( бизнеееессссс). Не разбрахте ли че само със истинска кръв ще може да се извоюва някаква независимост. Ама кой да излезне? На бизнесмена му е през.., има си ще е добре и другаде. На обикновените хора не им стиска щото ако ги уволнят от работа, или ако ги арестуват еничарите кво ще правят после? Всичко е мафия дори и медиите! Амин Българио за тебе те умряха!

 15. Здравко | 01.02.2016 at 2:38 | Отговор

  След като Борисов обяви, че няма нищо общо с кадруванията във ВСС, отнеха почетното гражданство на спящият с непълнолетни бивш кмет, казуса с ваксините взе да се разплита и риалити формата “Фермер търси жена” се отчете в прираста на населението така се успокоих и не знам дали факта, че Слави с 3-4 стадиона може да стане президент или премиер трябва да ме стряска….. примерно. Респект и за тези 70 000 пяли химна в дъжда!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*